اخبار شرکت هااطلاعیه کدال

تعمیرات اساسی “شخارک” تمدید شد

به گزارش بورس امروز؛ کمیل پورضیائی، شرکت پتروشیمی خارک با نماد “شخارک” اعلام کرد تعمیرات اساسی واحد گوگرد این شرکت که از ۲۷ اردیبهشت ماه سال جاری آغاز شده است، اتمام این تعمیرات با تاخیر به ۱۰ تیرماه موکول شده است.

وی تصریح کرد، این تاخیر به دلیل گستردگی خوردگی در تیوب‌های بویلر بازیافت حرارت (Waste Heat Boiler) این واحد رخ داده است.

مدیرعامل پتروشیمی خارک اذعان داشت، در ابتدا تعمیرات برای تعویض ۴۴۷ تیوب ۲.۵ اینچی بویلر بازیافت حرارت برنامه‌ریزی شده بود. این بویلر که همزمان با واحد LPG در سال ۱۳۴۸ به بهره‌برداری رسیده است، نقش حیاتی در فرایند تولید گوگرد دارد. اما پس از خارج کردن تیوب‌های ۲.۵ اینچی، بازرسی دقیق سطح خارجی ۵۲ تیوب ۸ اینچی باقیمانده نشان داد که خوردگی در این تیوب‌ها به مراتب بیشتر از حد انتظار است.

وی افزود، با توجه به عمر بالای تجهیزات و به منظور افزایش قابلیت اطمینان (Reliability) بویلر بازیافت حرارت و ارتقاء ضریب دسترسی (Availability) واحد گوگردسازی، تصمیم به تعویض تمامی این تیوب‌ها نیز گرفته شد.

پورضیائی اظهار داشت، این تصمیم که با هدف جلوگیری از نشتی‌های احتمالی در آینده و کاهش زمان توقف‌های ناخواسته اتخاذ شده، منجر به افزایش زمان مورد نیاز برای تعمیرات اساسی شده است.

وی با قدردانی از تلاش‌های شبانه‌روزی کارکنان “شخارک”  در بخش‌های عملیاتی و پشتیبانی، ابراز امیدواری کرد که این واحد طبق برنامه‌ریزی جدید در تاریخ ۱۰ تیرماه سال جاری به مدار تولید بازگردد.

شایان ذکر است که مدیر عامل “شخارک” تاکید کرده است، آثار مالی ناشی از این تاخیر در پیش‌بینی عملکرد سال ۱۴۰۴ لحاظ شده است.

 

منبع خبر: کدال

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا