اخبار شرکت ها

نشست‌های تعاملی مدیرعامل آتیه‌فولاد با معاونین و مدیران ارشد گروه فولاد مبارکه

به گزارش بورس امروز؛ مهدی کویتی، مدیرعامل این هلدینگ، با هدف افزایش تعاملات و تسهیل فرآیندها، با حضور در مجتمع فولاد مبارکه، سلسله‌نشست‌هایی را با معاونین ومدیران این مجموعه صنعتی برگزار کرد.

وی در یکی از این دیدارها، با آرمان امیری، به گفت‌وگو نشست و ضمن تبریک به مناسبت انتصاب ایشان به سمت معاون خرید گروه فولاد مبارکه درخصوص همکاری‌های دوجانبه در حوزه تأمین و خرید، اظهار داشت: تقویت زنجیره تأمین، نقش کلیدی در پایداری تولید و کاهش ریسک‌های اقتصادی ایفا می‌کند.

معاون خرید گروه فولاد مبارکه نیز تعامل و همکاری با آتیه فولاد را برد، برد مطرح کرد و افزود: همکاری فولاد مبارکه و آتیه فولاد از حیث اینکه منافع آن به پرسنل و بازنشستگان گروه فولادمبارکه می رسد بسیار با اهمیت و استراتژیک است.

کویتی در ادامه، در دیداری با محمدکاظم صباغی‌هرندی، مدیر خدمات و پشتیبانی فولاد مبارکه، ضمن بررسی ظرفیت‌های خدماتی و پشتیبانی، افزود: بهبود فرآیندهای پشتیبانی می‌تواند زمینه‌ساز ارتقای بهره‌وری در تمامی سطوح تولیدی و اجرایی باشد.

کویتی در آخرین جلسه با غلامرضا سلیمی، معاون بهره‌برداری و حامدحسین ولی‌بیک، معاون مالی و اقتصادی فولاد دیدار کرد و راهکارهای افزایش تعاملات و بهره‌مندی بهتر از ظرفیت‌های مشترک را مورد بحث و بررسی قرار داد.

وی با بیان اینکه تعامل میان دو مجموعه می‌تواند زمینه‌ساز رشد متقابل و کاهش هزینه‌های عملیاتی باشد، خاطرنشان کرد: استمرار این نشست‌ها نقش مؤثری در توسعه همکاری‌ها خواهد داشت.

گفتنی است در این جلسات، منوچهر نیکفر، مهدی کفایت و محمد بهاروند رئیس و اعضای هیئت مدیرهٔ آتیه فولاد و مهدی آقازینلی معاون راهبردی و توسعه کسب‌وکار این هلدینگ، مهدی کویتی را همراهی کردند.

 

منبع خبر: روابط عمومی شرکت آتیه فولاد نقش جهان

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا