افزایش ۳۹ درصدی نرخ فروش شمش داخلی در “ارفع”

به گزارش روند بورس امروز، شرکت آهن و فولاد ارفع در تولید آهن اسفنجی (DIR) و شمش فولادی در مهر ماه ۹۸ در مجموع به تولید ۱۱۷،۱۱۳ تنی دست پیدا کرده است.این شرکت در ماه گذشته،۱۳۵،۷۳۹ تن تولید را به ثبت رسانده بود که در مقایسه با مهر ماه ۱۵ درصد کاهش را در پی داشته است.
این شرکت از ابتدای سال مالی تا پایان مهر ماه ۹۸ به فروش ۱۵،۸۵۴ میلیارد ریالی دست پیدا کرده است .در مقایسه با مدت مشابه در سال گذشته که ۱۴،۴۴۸ میلیارد ریال فروش را داشت، با افزایش ۹ درصدی روبرو شده است.
نرخ فروش هر تن شمش داخلی این شرکت در مهر ماه ۱۳۸۵ میلیارد ریال بوده است. نرخ فروش این محصول در ماه گذشته ۹۹۶ میلیارد ریال بوده است. بر این اساس در نرخ فروش شمش داخلی، ۳۹ درصد افزایش داشته ایم.
شرکت آهن و فولاد ارفع، مهر ماه سال جاری در محصولات تولید آهن اسفنجی (DIR) و شمش فولادی ۱۱۷،۱۱۳ تن، تولید داشته است . لازم به ذکر است که این شرکت در محصولات شمش صادراتی و شمش داخلی تولیدی نداشته است.





