اخبار شرکت ها

پتروشیمی اروند غول PVC خاورمیانه، ۱.۳ میلیارد دلار ارزش جایگزینی دارد

به گزارش بورس امروز؛ در آستانه عرضه اولیه سهام پتروشیمی اروند، جمعی از فعالان بازار سرمایه از این پتروشیمی بازدید کردند.
محمدرضا کریمی، مدیرعامل پتروشیمی اروند در این بازدید گفت:
در پنج سال گذشته بیش از ۳۰ هزار میلیارد تومان سود خالص شناسایی و تقسیم شده است.
ورود به بورس با هدف افزایش شفافیت و استفاده از ظرفیت‌های بازار سرمایه انجام می‌شود و این اقدام می‌تواند به جذب سرمایه‌گذاران جدید کمک کند.

 پتروشیمی اروند تأمین‌کننده ۵۰ درصد PVC کشور و بیش از ۹۰ درصد بازار کاستیک است. این شرکت همچنین با برخورداری از تکنولوژی به‌روز، در بازار صادراتی خاورمیانه نیز جایگاه ویژه‌ای دارد و کشورهای عراق، افغانستان و آسیای میانه از مشتریان اصلی محصولات آن هستند.

طرح توسعه «اروند ۲» با سرمایه‌گذاری ۵۰۹ میلیون دلاری، ظرفیت تولید PVC شرکت را ۳۰۰ هزار تن افزایش خواهد داد و بستری مناسب برای توسعه صادرات، ارتقای ظرفیت‌های تولید و کاهش وابستگی به منابع داخلی خواهد بود.

منبع: روابط عمومی صنایع پتروشیمی خلیج فارس

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا