حراج بلوک ۶۹ درصدی “غمارگ” توسط توسعه بهشهر در فرابورس

به گزارش بورس امروز؛ شرکت توسعه صنایع بهشهر (سهامی عام) اعلام کرد که قصد دارد ۶ میلیارد و ۶۱۰ میلیون و ۴۵۱ هزار و ۹۸۳ برگه سهم، معادل ۶۹.۴۷ درصد از سهام شرکت مارگارین را به صورت عمده و نقد یا نقد و شرایطی در بازار پایه زرد فرابورس ایران عرضه کند.
در این واگذاری، قیمت پایه هر سهم ۸,۴۵۹ ریال تعیین شده و بر این اساس، ارزش کل این بلوک سهام به مبلغ ۵۵,۹۱۷ هزار میلیارد و ۸۱۳ میلیون و ۳۲۴ هزار و ۱۹۷ ریال میرسد.
متقاضیان خرید این بلوک سهام میبایست، سپردهای به مبلغ ۵,۵۹۱ هزار میلیارد و ۷۸۱ میلیون و ۳۳۲ هزار و ۴۲۰ ریال را به عنوان سپرده حضور در رقابت پرداخت کنند.
این واگذاری، در روز چهارشنبه، هفتم خرداد ماه ۱۴۰۴ انجام خواهد شد و شرایط پرداخت نیز به صورت نقدی یا نقدی و شرایطی تعیین شده است.
که در صورت تمایل به پرداخت نقدی و شرایطی، کارگزار خریدار موظف است حداکثر ظرف ۱۴ روز کاری پس از انجام معامله، ۹۰ درصد از ارزش کل معامله را به صورت نقد پرداخت کرده و الباقی (۱۰ درصد) را در قالب یک فقره چک با سررسید ۶ ماه پس از تاریخ قطعیت معامله و با نرخ سود ۲۳ درصد پرداخت نماید.
منبع: کدال


