رشد ۱۳۶ درصدی درآمد “کگل” در فروردین ۱۴۰۳
درآمد عملیاتی شرکت معدنی و صنعتی گل گهر در دوره یکماهه منتهی به فروردین ۱۴۰۴ نسبت به دوره مشابه آن در سال گذشته با رشدی ۱۳۶ درصدی همراه شد و از ۴۰ هزار و ۷۰۹ میلیارد و ۳۹۳ میلیون ریال به ۹۶ هزار و ۲۳۶ میلیارد و ۲۹۸ میلیون ریال افزایش پیدا کرد.
به گزارش بورس امروز؛ درآمد عملیاتی شرکت معدنی و صنعتی گل گهر “کگل” در دوره یکماهه منتهی به فروردین ۱۴۰۴ نسبت به دوره مشابه آن در سال گذشته با رشدی ۱۳۶ درصدی همراه شد و از ۴۰ هزار و ۷۰۹ میلیارد و ۳۹۳ میلیون ریال به ۹۶ هزار و ۲۳۶ میلیارد و ۲۹۸ میلیون ریال افزایش پیدا کرد.
در حالی که درآمد حاصل از فروش محصولات این شرکت در فروردین ۱۴۰۴ نسبت به ماه گذشته آن که ۹۱ هزار و ۷۰۸ میلیارد و ۳۸۵ میلیون ریال بود با رشدی ۵ درصدی همراه گردید.
سهم هریک از محصولات “کگل” در ایجاد درآمد عملیاتی دوره یکماهه منتهی به فروردین ۱۴۰۴ را می توان در نمودار شماره یک مشاهده کرد.
حجم تولید محصولات شرکت معدنی و صنعتی گل گهر در دوره یکماهه فروردین ۱۴۰۴ نسبت به یکماهه فروردین ۱۴۰۳ با کاهشی ۹ درصدی و در دوره یکماهه فروردین ۱۴۰۴ نسبت به ماه گذشته آن با افزایشی ۴۵ درصدی همراه شد.
همچنین حجم فروش محصولات این شرکت در فروردین ۱۴۰۴ نسبت به دوره مشابه آن در سال گذشته با رشدی ۷۹ درصدی و نسبت به ماه گذشته آن ( اسفند ۱۴۰۳) با کاهشی ۱۱ درصدی همراه بود.
نمودار ذیل روند تغییرات حجم تولید و فروش محصولات این شرکت را نشان می دهد.