سیاست و اقتصاد

ورود عراقچی به مسقط

به گزارش بورس امروز؛ سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه صبح امروز (شنبه) ۲۳ فروردین‌ماه برای شرکت در مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا وارد مسقط شد.
مجید تخت‌روانچی معاون سیاسی، کاظم غریب‌آبادی معاون امور حقوقی و بین‌المللی و اسماعیل بقائی عراقچی را در این سفر همراهی می‌کنند.عراقچی و استیو ویتکاف نماینده ویژه آمریکا در امور غرب آسیا قرار است بعدازظهر امروز با واسطه بدرالبوسعیدی وزیر خارجه عمان به صورت غیرمستفیم گفت‌وگو کنند.پیام‌های دو طرف به صورت شفاهی و مکتوب از طریق وزیر خارجه عمان به روسای هیات‌ها منتقل خواهد شد.استیو ویتکاف هم صبح امروز وارد مسقط شد.
اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه صبح امروز (شنبه) ۲۳ فروردین‌ماه وی عنوان کرد: به اتفاق جمعی از مجرب‌ترین همکارانمان در معیت وزیر امور خارجه عازم مسقط هستیم. مصمم به استفاده از همه ظرفیت‌ها برای صیانت از اقتدار و منافع ملی ⁧‫ایران‬⁩ هستیم.سخنگوی وزارت امور خارجه دیروز (جمعه) ۲۲ فرورردین‌ماه فروردین‌ماه، این مذاکرات را فرصتی برای آمریکا خواند که باید قدر بداند و گفت: ما با حسن نیت و هوشیاری کامل به ⁧‫دیپلماسی‬⁩ یک فرصت واقعی می‌دهیم. آمریکا باید این تصمیم را که علی‌رغم هیاهوهای آنها اتخاذ شده است قدر بداند.
منبع:خبرگزاری فارس

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا