فروش ملک الهیه بانک پارسیان به “تهران تینو”

به گزارش بورس امروز؛ بانک پارسیان در راستای اجرای قانون رفع موانع تولید و واگذاری داراییهای مازاد، از فروش ملک مسکونی خود در منطقه الهیه تهران خبر داد.
احتشام فلاحفر، معاون مالی و امور مجامع بانک پارسیان، با اعلام این خبر افزود: در اجرای مفاد مواد 16 و 17 قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر و ارتقا نظام مالی کشور، پاکتهای مزایده در تاریخ 29 بهمن 1403 بازگشایی شدند و بر اساس نتیجه برگزاری مزایده فروش ملک مسکونی واقع در منطقه الهیه تهران، شرکت تهران تینو با قیمت پیشنهادی 18 هزار و 220 میلیارد ریال برنده مزایده شد.
فلاحفر با اشاره به قیمت پایه 18 هزار و 200 میلیارد ریالی مزایده، افزود که شرایط واگذاری این ملک به صورت 15 درصد نقد و مابقی اقساط 48 ماهه با سود بانکی و فواصل اقساط 6 ماهه بوده است.
معاون مالی بانک پارسیان تاکید کرد که قطعیت این معامله و آثار مالی ناشی از آن، منوط به تکمیل پرداخت نقدی تا تاریخ 25 اسفند 1403 و انعقاد قرارداد فروش و تضامین مربوطه بر اساس شرایط مندرج در اسناد مزایده خواهد بود. وی افزود که نتیجه نهایی این فرایند متعاقباً به اطلاع عموم خواهد رسید.
منبع: کدال




