اخبار ویژه

سرمایه ‌گذاری ‌های استانی، از تمدید مهلت برگزاری مجامع استفاده کنند

مهدی حاجی‌وند، دستیار رئیس سازمان بورس اوراق بهادار در امور سهام عدالت در گفت و گو با خبرنگار بورس امروز، در خصوص مجامع شرکت های سرمایه گذاری استانی اظهار داشت: شورای عالی بورس در آبان‌ماه سال گذشته مصوبه‌ای صادر کرد که بر اساس آن، شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی موظف بودند تا ابتدای شهریور سال 1403، مجامع خود را برگزار کنند.

وی افزود: این شورا در ابتدا به‌طور پایلوت دو شرکت سرمایه‌گذاری استانی خراسان شمالی و زنجان را برای برگزاری مجمع تا پایان سال 1402 انتخاب کرده بود که این دو استان در مهلت زمانی مقرر، اقدام به برگزاری مجمع خود کردند.

دستیار رئیس سازمان بورس در سهام عدالت عنوان کرد: تا پایان شهریورماه سال جاری در مجموع شاهد برگزاری مجامع 7 شرکت سرمایه‌گذاری استانی بودیم و پس از پایان این مهلت، دو استان دیگر نیز به جمع استان‌هایی که مجامع خود را برگزار کرده بودند، پیوستند.

حاجی وند با اشاره به اینکه تاکنون برخی از استان ها مجامع خود را برگزار کرده‌اند، بیان کرد: از آبان‌ماه سال گذشته تا کنون که بیش از 13 ماه از آن زمان گذشته، 9 استان توانسته‌اند مجامع خود را برگزار کنند. این مساله نیازمند همت بیشتر شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی و تعاونی‌های سهام عدالت است تا از این فرصت یک سال و چند ماهه استفاده کرده و مجامع خود را برگزار کنند.

دستیار رئیس سازمان بورس در سهام عدالت تأکید کرد: به تازگی شورای عالی بورس این مهلت را تمدید کرده است و امیدواریم که شرکت‌ها از این فرصت تمدید شده به‌طور مؤثر استفاده کنند و مجامع خود را برگزار کنند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا