افزایش 10 درصدی حجم تقاضای محصولات “شاراک”

به گزارش بورس امروز، شرکت پتروشیمی شازند در دوره یکماهه شهریور ۱۴۰۳ توانست درآمدی 36 هزار و 570 میلیارد و 797 میلیون ریالی را کسب کند. درآمد عملیاتی این شرکت در مرداد ۱۴۰۳، 31 هزار و 251 میلیارد و 208 میلیون ریال بود.
بر این اساس درآمد عملیاتی این شرکت در دوره یکماهه شهریور ۱۴۰۳ نسبت به دوره یکماهه مرداد۱۴۰۳ با رشد 17 درصدی همراه شد.
درآمد عملیاتی این شرکت در شهریور ۱۴۰۲، 23 هزار و 955 میلیارد و 110 میلیون ریال بود.
درآمد عملیاتی این شرکت در شهریور سال جاری نسبت به دوره مشابه آن در سال گذشته با رشد 52 درصدی همراه گردید.
از مجموع درآمد عملیاتی شرکت پتروشیمی شازند در شهریور سال جاری، 73 درصد آن به فروش داخلی و 27 درصد آن به فروش صادراتی محصولات این شرکت اختصاص داشت.
این شرکت در مرداد۱۴۰۳، نیز 77 درصد از مجموع درآمد عملیاتی خود را از فروش داخلی و 23 درصد را از فروش صادراتی محصولات خود کسب کرد.
همچنین در شهریور سال گذشته این شرکت 69 درصد از مجموع درآمد عملیاتی خود را از فروش داخلی و 31 درصد را از فروش صادراتی محصولات خود به دست آورد.
روند درآمدزایی حاصل از فروش ” شاراک”
شرکت پتروشیمی شازند در شهریور ۱۴۰۳ از فروش داخلی محصولات خود درآمدی 26 هزار و 783 میلیارد 595 میلیون ریالی را کسب کرد.
درآمد حاصل از فروش داخلی محصولات این شرکت در مرداد ۱۴۰۳، 24 هزار و 308 میلیارد و 816 میلیون ریال بود.
در نتیجه شاهد رشد 10 درصدی درآمد فروش داخلی محصولات شرکت پتروشیمی شازند در شهریور ۱۴۰۳ نسبت به مرداد ماه ۱۴۰۳ بودیم.
سهم درآمد حاصل از فروش داخلی محصولات ” شاراک ” از مجموع درآمد عملیاتی آن در شهریور سال گذشته، 16 هزار و 722 میلیارد و 961 میلیون ریال بود.
در نتیجه درآمد حاصل از فروش داخلی محصولات این شرکت در شهریور ۱۴۰۳ نسبت به شهریور سال گذشته با رشد 60 درصدی همراه گردید.
روند درآمدزایی حاصل از فروش صادراتی ” شاراک “
شرکت پتروشیمی شازند در مرداد ۱۴۰۳ توانست از فروش صادراتی محصولات خود درآمد ، 6 هزار و 942 میلیارد و 392 میلیون ریالی داشته باشد.
درآمد حاصل از فروش صادراتی محصولات این شرکت با رشد 40 درصدی در شهریور ۱۴۰۳ نسبت به مرداد ۱۴۰۳ به 9 هزار و 787 میلیارد و 205 میلیون ریال افزایش یافت.
همچنین درآمد ” شاراک ” از فروش صادراتی محصولات خود در شهریور 1402، برابر با 7 هزار و 232 میلیارد و 149 میلیون ریال بود.
در نتیجه شاهد رشد 35 درصدی درآمد حاصل از فروش صادراتی محصوات این شرکت در شهریور سال جاری نسبت به شهریور 1402، بودیم.
روند تولید ” شاراک”
مجموع حجم تولید محصولات شرکت پتروشیمی شازند در شهریور ۱۴۰۳، 158 هزار و 680 تن در سامانه کدال درج گردید.
در مرداد ۱۴۰۳ نیز مجموع حجم تولیدات این شرکت 157 هزار و 347 تن بود.
همچنین مجموع حجم تولیدات “شاراک ” در دوره یکماهه شهریور ۱۴۰۲ برابر 163 هزار و 691 تن بود.
روند فروش محصولات شرکت پتروشیمی شازند
این شرکت در شهریور ۱۴۰۳، 52 درصد از مجموع محصولات تولید شده خود را به فروش رساند.
همچنین درمرداد ۱۴۰۳، نیز 47 درصد از مجموع محصولات تولید شده این شرکت به فروش رسید.
مجموع حجم فروش محصولات شرکت مذکور در شهریور ۱۴۰۳، 83 هزار و 253 تن در کدال درج گردید.
درحالیکه مجموع حجم فروش محصولات تولیدی “شاراک ” در مرداد ۱۴۰۳، 75 هزار و 322 تن بود.
بر این اساس مجموع حجم فروش محصولات این شرکت در شهریور ۱۴۰۳ نسبت به مرداد ۱۴۰۳ با رشد 10 درصدی روبرو شد.
در شهریور ۱۴۰۲، 49 درصد از مجموع حجم تولیدات این شرکت معادل با 81 هزار و 495 تن به فروش رسید.
در نتیجه مجموع حجم فروش محصولات این شرکت در شهریور ۱۴۰۳ نسبت به دوره مشابه سال گذشته با رشد 2 درصدی همراه شد.
منبع: کدال





