تحلیل بنیادی بورستحلیل تکنیکال بورستحلیل نمادهانگاه ویژه

تعهدات بازارگردانی “تکاردان” با ۸ درصد افزایش همراه شد

به گزارش بورس امروز، مجموع درآمد محقق شده حاصل از ارائه خدمات شرکت تامین سرمایه کاردان در یکماهه اردیبهشت 1403 نسبت به دوره یکماهه اردیبهشت سال گذشته با  کاهش 17 درصدی همراه شد و از 1 هزار و 298 میلیارد و 239 میلیون ریال به 1 هزار و 78 میلیارد و 82 میلیون ریال رسید.

در فروردین 1403 مجموع درآمدی که این شرکت از ارائه خدمات خود کسب نمود معادل با 1 هزار و 49 میلیارد و 959 میلیون ریال بود.

بر این اساس مجموع درآمد محقق شده “تکاردان” از ارائه خدمات خود در اردیبهشت سال جاری نسبت به فروردین سال 1403 مورد گزارش با رشد 3 درصدی همراه گردید.

از مجموع درآمد محقق شده این شرکت در اردیبهشت 1403، 75 درصد به درآمد بازارگردانی و 24 درصد به درآمد پذیرش سمت متولی صندوق و درآمد مدیریت صندوق های سرمایه گذاری اختصاص داشت. در حالیکه در فروردین سال جاری از مجموع درآمد محقق شده حاصل از ارائه خدمات این شرکت 75 درصد به درآمد بازارگردانی و 25 درصد به درآمد پذیرش سمت متولی صندوق و درآمد مدیریت صندوق های سرمایه گذاری اختصاص داشت.

لازم به ذکر است که این شرکت از محل تعهد پذیره نویسی در فروردین سال جاری هیچگونه درآمدی را کسب نکرد در حالیکه در اردیبهشت سال جاری 1 درصد از مجموع درآمد محقق شده این شرکت از محل تعهد پذیره نویسی بود.

در دوره یکماهه اردیبهشت سال گذشته نیز از مجموع درآمد حاصل از ارائه خدمات شرکت تامین سرمایه کاردان، 58 درصد به درآمد بازارگردانی و 22 درصد به درآمد پذیرش سمت متولی صندوق و درآمد مدیریت صندوق های سرمایه گذاری تعلق گرفت.

درآمد حاصل از تعهدات پذیره نویسی و بازارگردانی “تکاردان”

در اردیبهشت سال گذشته نیز این شرکت از محل تعهدات پذیره نویسی خود درآمد 254 میلیارد و 327 میلیون ریالی کسب نمود.

بر این اساس درآمد حاصل از تعهدات پذیره نویسی این شرکت در اردیبهشت سال جاری نسبت به دوره مشابه آن در سال گذشته با کاهش 94 درصدی همراه گردید.

همچنین این شرکت از محل تعهدات بازارگردانی خود در اردیبهشت سال جاری درآمد 805 میلیارد و 242 میلیون ریالی را کسب نمود که نسبت به درآمد حاصل از تعهدات بازارگردانی این شرکت که در ماه گذشته سال جاری 784 میلیارد و 950 میلیون ریال بود با افزایش 3 درصدی همراه شد.

درآمد حاصل از تعهدات بازارگردانی این شرکت در اردیبهشت سال جاری نسبت به دوره مشابه آن در سال گذشته که ۷۴۸ میلیارد و ۸۴۲ میلیون ریال بود نیز شامل رشدی 8 درصدی شد.

 درآمد های حاصل از سرمایه گذاری های “تکاردان”

مجموع درآمد حاصل از سود سرمایه گذاری های شرکت تامین سرمایه کاردان در اردیبهشت سال جاری 644 میلیارد و 483 میلیون ریال بود.

در فروردین سال جاری نیز این شرکت از مجموع سود سرمایه گذاری های خود درآمد 807 میلیارد و 783 میلیون ریالی را حاصل کرد.

بر این اساس درآمد حاصل از سود سرمایه گذاری های این شرکت در ماه مورد گزارش سال جاری نسبت به ماه گذشته با کاهش 20 درصدی همراه شد.

همچنین درآمد حاصل از سود سرمایه گذاری های این شرکت در اردیبهشت سال جاری نسبت به اردیبهشت سال گذشته که 1 هزار و 334 میلیارد و 507 میلیون ریال بود با کاهش 52 درصدی همراه گردید.

از مجموع درآمد حاصل از سود سرمایه گذاری های این شرکت در اردیبهشت 1403، 92 درصد به درآمد حاصل از سرمایه گذاری در صندوق ها و 8 درصد به درآمد حاصل از سرمایه گذاری در اوراق بدهی اختصاص داشت.

در فروردین سال جاری نیز از مجموع سود حاصل از سرمایه گذاری های “تکاردان” 98 درصد به درآمد حاصل از سرمایه گذاری در صندوق ها و 2 درصد به درآمد حاصل از سرمایه گذاری در اوراق بدهی اختصاص نمود.

همچنین در اردیبهشت سال گذشته نیز 99 درصد از مجموع سود سرمایه گذاری های شرکت به درآمد حاصل از سرمایه گذاری در صندوق ها و 1 درصد به درآمد حاصل از سرمایه گذاری در اوراق بدهی تعلق گرفت.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا