اخبار بورس
هشدار فوری و مهم رئیس سازمان بورس به وزیر نفت در مورد خوراک پالایشگاه ها

به گزارش بورس امروز؛ مجید عشقی در روزی که شاخص بورس به چند دلیل از جمله اعلام کاهش 40 درصدی سود پالایشگاه بندرعباس ( که قبل از ظهر امروز اصلاح شد) با سقوط حدود 62 هزار واحدی، مواجه شد، دست به نامه شد و خواهان اصلاح دستورالعمل قیمتگذاری خوراک نفت و فرآوردههای شرکتهای پالایشی شد.
براساس این گزارش، نامه عشقی که با مهر “آنی – حایز اهمیت” به معاون اول رئیسی، رئیس سازمان برنامه و بودجه و وزیر اقتصاد هم رونوشت شده نشان از عدم تصمیم و اقدام وزارت نفت به اصلاح مصوبه دارد که منجر به کاهش سود قابل توجه سود سال مالی قبل و جاری شرکت های پتروپالایشی و مهمتر از آن فرار سرمایه و تشدید مشکلات شرکت ها خواهد شد!
با این همه باید منتظر ماند و دید وزیر نفت چه واکنشی به این نامه نشان خواهد داد که پیرو نامه اسفند سال قبل ارسال شده است!!!

منبع خبر: بورس پرس





