تحلیل بنیادی بورستحلیل نمادها

درآمد 3.7 میلیاردی “گوهران” از واگذاری سهام در آذر 1402

به گزارش بورس امروز، مجموع سرمایه‌گذاری‌های شرکت سرمایه‌گذاری توسعه گوهران امید در دوره یکماهه آذر ۱۴۰۲ با رشدی 3.5 درصدی از ۱۵ هزار و 968 میلیارد و 809 میلیون ریال به 16 هزار و 494 میلیارد و 446 میلیون ریال افزایش پیدا کرد.

این شرکت در پایان آذر ۱۴۰۲ بر روی 88 شرکت بورسی و غیربورسی سرمایه‌گذاری کرد که از این تعداد، ۷4 شرکت در بازار بورس و 14 شرکت در خارج از بازار بورس به فعالیت مشغول هستند.

لازم به ذکر است که در ابتدای آذر ۱۴۰۲ سرمایه‌گذاری‌های این شرکت بر روی 93 شرکت بورسی و غیربورسی انجام گرفت.

از مجموع سرمایه‌گذاری‌های شرکت سرمایه‌گذاری توسعه گوهران امید در پایان آذر ۱۴۰۲، 96 درصد به سرمایه‌گذاری‌های این شرکت در شرکت‌های فعال در بازار بورس و چهار درصد به سرمایه‌گذاری‌های این شرکت در شرکت‌های فعال در خارج از بازار بورس اختصاص داشت.

  درآمدهای عملیاتی آذر ماه “گوهران”

“گوهران” سهام شرکت‌های‌ بخشی فلز فارابی، انديشه‌ورزان صبا تامين، ثروت افزون فاخر، بخشی ثروت پويا، بخشی فلزات دايا، سپيد دماوند، در اوراق بهادار با درآمد ثابت ماهور، نوع دوم کارا و لبخند فارابی را که به بهای 688 میلیارد و 789 میلیون ریال کسب نموده بود را به قیمت 726 میلیارد و 27 میلیون ریال واگذار نمود.

بر این اساس، این شرکت از واگذاری سهام شرکت‌های‌ مذکور در آذر ماه 1402، درآمدی 37 میلیارد و 238 میلیون ریالی را کسب کرد.

  تغییرات پرتفوی بورسی و غیربورسی “گوهران”

شرکت سرمایه‌گذاری توسعه گوهران امید از مابه التفاوت ارزش روز و ارزش سرمایه‌گذاری‌های پرتفوی بورسی خود در آذر ۱۴۰۲ از رقم 24 هزار و 141 میلیارد و 530 میلیون ریالی برخوردار شد.

ارزش سرمایه‌گذاری‌های بورسی شرکت سرمایه‌گذاری توسعه گوهران امید در ابتدای آذر ۱۴۰۲، ۱4 هزار و 607 میلیارد و 163 میلیون ریال بود که در پایان آذر 1402 با رشدی 8.5 درصدی به 15 هزار و 821 میلیارد و 589 میلیون ریال افزایش پیدا کرد.

همچنین ارزش بازار پرتفوی بورسی این شرکت طی آذر ۱۴۰۲ با رشدی 11 درصدی همراه شد و از 35 هزار و 999 میلیارد و 479 میلیون ریال به 39 هزار و 963 میلیارد و 119 میلیون ریال رسید.

“گوهران” ارزش سرمایه‌گذاری‌های غیربورسی خود را در آذر ۱۴۰۲، 50.5 درصد معادل با 688 میلیارد و 789 میلیون ریال کاهش داد.

بر این اساس، ارزش سرمایه‌گذاری‌های غیربورسی این شرکت طی آذر ۱۴۰۲ از یک هزار و 361 میلیارد و 646 میلیون ریال به 672 میلیارد و 857 میلیون ریال کاهش یافت.

  ریز معاملات سهام تحصیل شده “گوهران”

شرکت سرمایه‌گذاری توسعه گوهران امید بابت افزایش سرمایه‌گذاری‌های بورسی خود در آذر ۱۴۰۲ بهایی معادل با یک هزار و 214 میلیارد و 426 میلیون ریال را پرداخت نمود.

“گوهران” در آذر سال جاری سرمایه‌گذاری‌های خود را بر روی شرکت‌های توسعه صنايع بهشهر، فولاد مبارکه اصفهان، توسعه سرمايه و صنعت غدير، سرمايه‌گذاری سپه و سنگ آهن گهر زمين افزایش داد و در افزایش سرمایه شرکت‌های صبا فولاد خلیج فارس، مبين انرژی خليج فارس و سنگ آهن گهر زمين مشارکت نمود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا