اطلاعیه کدال

موافقت حسابرس و افزایش سرمایه 13 درصدی “آسیا”

به گزارش بورس امروز؛ حسابرس و بازرس قانونی با افزایش‌سرمایه 13 درصدی شرکت بیمه آسیا از محل سود انباشته موافقت نمود.

با انجام این افزایش سرمایه، سرمایه شرکت بیمه آسیا از 31 هزار میلیارد ریال به 35 هزار میلیارد ریال افزایش پیدا خواهد کرد.

هیئت مدیره “آسیا” پیشنهاد این افزایش سرمایه چهار هزار میلیارد ریالی را در 14 آبان 1402 به منظور توسعه پرتفوی حق بیمه و افزایش سهم بازار و تقویت توان مالی شرکت ارائه داد.

لازم به ذکر است که آخرین افزایش سرمایه “آسیا” در اسفند 1401 در مرجع ثبت شرکت ها به ثبت رسید و سرمایه شرکت را  28 درصد از 24 هزار و 131 میلیارد و 804 میلیون ریال به 31 هزار میلیارد ریال افزایش داد.

همچنین آخرین افزایش‌سرمایه بیمه آسیا به منظور اصلاح ساختار مالی و رعایت قوانین و مقررات بیمه مرکزی انجام گرفت.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا