اطلاعیه کدال

اتمام انتقال پولیکا نوین به آبادان

به گزارش بورس امروز؛ شرکت پتروشيمي آبادان از اتمام عملیات انتقال شرکت زیرگروه خود خبر داد.

شرکت پتروشيمي آبادان اظهار داشت: با توجه به تکلیف سهامدار عمده در خصوص لزوم برنامه ریزی و اقدام در انتقال ماشین آلات تولیدی شرکت پلیمرهای صنعتی پولیکا نوین در سال 1401 برنامه انتقال کارخانه از سایت ساوه طی دو فاز برنامه ریزی شده بود که در فاز اول بخشی از تجهیزات و ماشین آلات در بهمن 1401 با آبادان انتقال داده شد.

همچنین، در خرداد 1402 با انتصاب و استقرار هیات مدیره شرکت تولیدی پلیمرهای صنعتی پولیکا نوین ، فاز اجرایی و نصب ماشین آلات با اجرای عملیات زیر ساخت‌ها شامل کانال‌های انتقال آب کولینگ و برق و سایر تاسیسات در سوله با اتکا بر منابع مالی داخلی شرکت انجام شد.

“شپترو” افزود: فاز اول برنامه انتقال نصب ماشین آلات شرکت تولیدی پلیمرهای صنعتی پولیکا نوین از شهرستان ساوه در استان مرکزی به زمین واگذاری معروف به سایت پتروسینا در شهر آبادان پس از ایجاد زیر ساخت‌ها شامل برق ، آب ، هوا و فوندانسیون های لازم با دقت فراوان انجام و نصب گردید.

و مراحل رفع اشکال و دوره آزمایشی راه اندازی انجام و سپری شد و تولید گرانول با ظرفیت روزانه 20 تن در حال انجام است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا