تحلیل بنیادی بورس

رشد 12 درصدی ارزش بازار پرتفوی بورسی “وخارزم” در شهریور 1402

به گزارش بورس امروز؛ مجموع سرمایه گذاری های شرکت سرمایه گذاری خوارزمی در دوره یکماهه شهریور 1402 با رشدی دو درصدی از 66 هزار و 930 میلیارد و 348 میلیون ریال به 68 هزار و 440 میلیارد و 529 میلیون ریال افزایش پیدا کرد.

این شرکت در پایان شهریور 1402 بر روی 69 شرکت بورسی و غیربورسی سرمایه گذاری نمود که از بین این 69 شرکت، 40 شرکت در بازار بورس و 29 شرکت در خارج از بازار بورس به فعالیت مشغول هستند.

لازم به ذکر است که در ابتدای شهریور 1402 سرمایه گذاری های “وخارزم” بر روی 72 شرکت بورسی و غیربورسی انجام گرفت.

از مجموع سرمایه گذاری های “وخارزم” در پایان شهریور 1402، 48 درصد به سرمایه گذاری های این شرکت در شرکت های فعال در بازار بورس و 52 درصد به سرمایه گذاری های این شرکت در شرکت های فعال در خارج از بازار بورس اختصاص داشت.

مجموع درآمدهای شهریور ماه “وخارزم”

شرکت سرمایه گذاری خوارزمی از مابه التفاوت ارزش روز و ارزش سرمایه گذاری های پرتفوی بورسی خود در شهریور 1402 درآمدی 55 هزار و 453 میلیارد و 947 میلیون ریالی را حاصل نمود.

“وخارزم” سهام شرکت های زامیاد، سیمان سپاهان، دارا الگوریتم، ثروت افزون فاخر، پتروشیمی خارک، سیمان خوزستان، سنگ آهن گل گهر، پتروشیمی فن آوران، ارتباطات سیار، فولاد خوزستان و سایر شرکت های خارج از بورس را که به بهای دو هزار و 172 میلیارد و 445 میلیون ریال کسب نموده بود را در شهریور 1402 به قیمت سه هزار و 503 میلیارد و 369 میلیون ریال واگذار نمود.

بر این اساس این شرکت از واگذاری سهام شرکت های زامیاد، سیمان سپاهان، دارا الگوریتم، ثروت افزون فاخر، پتروشیمی خارک، سیمان خوزستان، سنگ آهن گل گهر، پتروشیمی فن آوران، ارتباطات سیار، فولاد خوزستان و سایر شرکت های خارج از بورس در شهریور سال جاری درآمدی یک هزار و 330 میلیارد و 924 میلیون ریال را کسب کرد.

تغییرات پرتفوی بورسی و غیربورسی “وخارزم”

ارزش سرمایه گذاری های بورسی شرکت سرمایه گذاری خوارزمی در ابتدای شهریور 1402، 31 هزار و 957 میلیارد و 940 میلیون ریال بود که با رشدی دو درصدی در پایان شهریور 1402 به 32 هزار و 698 میلیارد و 582 میلیون ریال افزایش یافت.

همچنین ارزش بازار پرتفوی بورسی این شرکت طی دوره یکماهه شهریور 1402 با رشدی 11.5 درصدی از 79 هزار و 43 میلیارد و 34 میلیون ریال به 88 هزار و 152 میلیارد و 529 میلیون ریال افزایش پیدا کرد.

“وخارزم” ارزش سرمایه گذاری های غیربورسی خود را در شهریور 1402 حدود دو درصد معادل با 769 میلیارد و 539 میلیون ریال افزایش داد.

نهایتا ارزش سرمایه گذاری های غیربورسی این شرکت طی شهریور 1402 از 34 هزار و 972 میلیارد و 408 میلیون ریال به 35 هزار و 741 میلیارد و 947 میلیون ریال افزایش نمود.

افزایش سرمایه گذاری های “وخارزم” در شهریور 1402

شرکت سرمایه گذاری خوارزمی در شهریور 1402 مبلغی معادل با یک هزار و 844 میلیارد و 974 میلیون ریال را بابت افزایش سرمایه گذاری های بورسی خود پرداخت کرد.

همچنین این شرکت بابت افزایش سرمایه گذاری های غیربورسی خود در شهریور 1402 مبلغ یک هزار و 837 میلیارد و 652 میلیون ریال را پراخت نمود.

“وخارزم” در شهریور سال جاری سرمایه گذاری های خود را بر روی شرکت های بورسی از قبیل: سیمان شرق، شرکت پالایش نفت تهران، صنعتی پارس مینو، پتروشیمی غدیر، هلدینگ صنایع پتروشیمی، سیمان مازندران، زامیاد و پارس فولاد سبزوار افزایش داد.

افزایش سرمایه گذاری های غیربورسی “وخارزم” در شهریور 1402 بر روی شرکت های دارا الگوریتم، بیمه سرمد و سایر شرکت های خارج از بورس بود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا