اولین شرکت پروژه سهامی عام مشمول واگذاری اصل 44 مجوز پذیرش بورس گرفت

به گزارش بورس امروز؛ براساس تبصره 2 قانون بودجه سال 1401 دولت مکلف است تا سهام شرکتهای مشمول واگذاری قانون اجرای سیاست کلی اصل 44 در قالب شرکتهای سهامی عام طرح (پروژه ) واگذار نماید.
معاون شرکتها و قیمتگذاری سازمان خصوصیسازی ضمن اعلام این مطلب که اولین شرکت سهامی عام طرح (پروژه ) که موفق به اخذ مجوز سازمان بورس و اوراق بهادار شده است از شرکتهای مشمول واگذاری در سال 1402 بوده است اظهار امیدواری کرد که با همکاری بیش از پیش سازمان خصوصیسازی و سازمان بورس و اوراق بهادار شاهد تحقق اهدافی بزرگتر در عرصه اقتصاد کشور باشیم.
دکتر پیله فروش افزود: شرکت سوخت گستر زاگرس که از تاریخ 26/06/1402 با نماد “شگستر” در بازار بورس حضور خواهد داشت یکی از شرکتهای مشمول واگذاری در سال 1402 است که با تلاش و همکاری وزات صمت (سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران)، سازمان بورس و اوراق بهادار و این سازمان به عنوان به عنوان اولین شرکت پروژه در بازار بورس حضور خواهد یافت.
وی افزود در مسیر تحقق اهداف مردمیسازی اقتصاد عرضه بنگاههای مشمول از طریق سازمان بورس و الگوی اقتصاد تعاونی از الویتهای سالجاری سازمان خصوصیسازی است.





