تایید حسابرس به افزایش سرمایه 70 درصدی ” کباده”

به گزارش بورس امروز؛ در 9 بهمن 1401، حسابرس و بازرس قانونی موافقت خود را با افزایش سرمایه 70 درصدی شرکت تهیه و تولید خاک نسوز استقلال آباده و 39 درصدی فنرسازی زر در سامانه کدال منتشر نمود.
افزایش سرمایه شرکت تهیه و تولید خاک نسوز استقلال آباده و فنرسازی زر از محل سود انباشته خواهد بود.
پیشنهاد افزایش سرمایه 70 درصدی شرکت تهیه و تولید خاک نسوز استقلال آباده در 17 دی 1401 توسط هیئت مدیره این شرکت ارائه گردید. همچنین هیئت مدیره شرکت فنرسازی زر نیز پیشنهاد افزایش سرمایه39 درصدی خود را در 26 دی 1401 ارائه نمودند.
بر اساس پیشنهاد هیئت مدیره شرکت تهیه و تولید خاک نسوز استقلال آباده، سرمایه این شرکت از 438 میلیارد و 390 میلیون ریال به 745 میلیارد و 262 میلیون ریال افزایش خواهد یافت.
همچنین بر اساس پیشنهاد هیئت مدیره فنرسازی زر نیز، سرمایه این شرکت از 2 هزار و 587 میلیارد و 997 میلیون و 68 هزار ریال به 3 هزار و 587 میلیارد و 997 میلیون و 68 هزار ریال افزایش خواهد یافت.
افزایش سرمایه های این دو شرکت از محل سود انباشته صورت خواهد گرفت.
پیشنهاد افزایش سرمایه “کباده” به منظور اصلاح ساختار مالی شرکت و افزایش سرمایه ” خزر” نیز به منظور اصلاح ساختار مالی شرکت و استفاه از بخشودگی مالیاتی بوده است.




