سخنگوی اقتصادی دولت: هیات وزیران با رشد ۲۰ درصد میانگین حقوق کارکنان و کارمندان دولت موافقت کرد

به گزارش بورس امروز ، خاندوزی امروز 29 آذر در جمع خبرنگاران با اشاره به وضعیت افزایش حقوق کارمندان در سال آینده اظهار کرد: هیات وزیران با میانگین رشد ۲۰ درصد حقوق و دستمزد کارکنان دولت برای سال ۱۴۰۲ موافقت کرد.

وی افزود:در واقع برای کارکنانی که حقوق کمتری میگیرند بالاتر از ۲۰ درصد و کارکنانی که حقوق بیشتری میگیرند کمتر از ۲۰ درصد افزایش خواهد یافت که البته عدد نهایی با تصویب در مجلس مشخص می‌شود.

سخنگوی اقتصادی دولت در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: بی‌انظباطی پولی و مالی چندین سال گذشته باعث شده بود که موتورهای خلق تورم فعال شود.

وی افزود:شفاف نبودن لایحه بودجه دولت در سال‌های گذشته در لایحه بودجه ۱۴۰۲ جبران شده است.

خاندوزی تاکید کرد: سقف منابع عمومی بودجه دولت تا سقف ۲۰۰۰ همت افزایش پیدا خواهد کرد.

وی ادامه داد: ۸۰.۵ درصد منابع عمومی بودجه امسال محقق شده و نسبت به سال گذشته ۵۶ درصد افزایش داشتیم.

خاندوزی در خصوص واگذاری بخش دولتی گفت: واگذاری شرکت‌های دولتی ۳۰ برابر بیشتر از سال ۱۴۰۰ بوده است.

سخنگوی اقتصادی دولت: با موافقت رهبر معظم انقلاب ۱۱ هزار میلیارد تومان از صندوق توسعه ملی به حساب خزانه دولت برای تخصیص به اجرای طرح‌های عمرانی عقب افتاده واریز شد

وی افزود: همچنین رهبر معظم انقلاب درخصوص اجازه تهاتر نفت برای پیشبرد پروژه‌های ریلی و ترانزیت کشور موافقت کردند.

وی تصریح کرد: سخنگوی اقتصادی دولت: در بخش صنعت ۸.۷ درصد رشد اقتصادی نسبت به سال گذشته داشتیم

وی در پایان گفت: مجموعا همه بخش‌های صنعت و معدن و کشاورزی رشد ۳.۶ درصدی را نسبت به سال گذشته رقم زدند.

بیشتر بخوانید:  بانک مرکزی اقدام به بازخرید معکوس ۳۰ هزار میلیارد ریال کرد