سیاسی

هشدار نایب‌رئیس مجلس نسبت به پیامدهای امنیتی روابط منطقه‌ای و حضور نظامی بیگانگان

به گزارش بورس امروز؛ نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی با انتقاد از فراهم کردن امکانات و دسترسی نظامی کشورهای منطقه برای نیروهای آمریکایی، نسبت به پیامدهای امنیتی این روابط منطقه‌ای هشدار داد. وی با تأکید بر اینکه همکاری‌های نظامی با بیگانگان تأمین‌کننده امنیت پایدار برای کشورهای میزبان نیست، اعلام کرد که جمهوری اسلامی ایران نسبت به تمامیت ارضی خود حساس است و هرگونه استفاده از زمین یا فضای این کشورها برای تعرض به ایران، با واکنش متناسب مواجه خواهد شد.

هشدار درباره پیامدهای امنیتی همکاری‌های نظامی

نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی در این رابطه اظهار داشت که تکیه بر حضور نظامی بیگانگان، نه تنها موجب توسعه یا اقتدار کشورهای منطقه نمی‌شود، بلکه می‌تواند امنیت آن‌ها را نیز تحت‌الشعاع قرار دهد. وی با اشاره به تجربه حضور نیروهای آمریکایی در عراق، خروج نیروهای خارجی از این کشور را نشانه‌ای از تغییر شرایط در منطقه دانست و از همسایگان خواست تا با بازنگری در روابط منطقه‌ای، از ایجاد بستری برای مداخلات بیگانگان پرهیز کنند.

تأکید بر امنیت پایدار در روابط منطقه‌ای

وی با اشاره به برخی رخدادهای اخیر از جمله حوادث پیرامون مراکز آموزشی در میناب، بر ضرورت حفظ ثبات تأکید کرد و افزود که جمهوری اسلامی ایران همواره خواستار رفاه و امنیت برای تمامی همسایگان است. این مقام مسئول با دعوت از کشورهای منطقه برای تقویت همکاری‌های دوجانبه، تصریح کرد که مسیر توسعه و پیشرفت باید بر پایه تعامل با همسایگان و دوری از نظامی‌گری بیگانگان در منطقه تعریف شود. ایران بر حقانیت خود در دفاع از منافع ملی تأکید دارد و امیدوار است کشورهای همسایه با تجدیدنظر در رویکردهای فعلی، زمینه‌های پایداری در روابط منطقه‌ای را فراهم آورند.

منبع خبر: خبرگزاری مهر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا