سیاسی

خیز برای دلارزدایی و اصلاح ساختارهای مالی جهان

به گزارش بورس امروز؛ رئیس‌جمهور در سخنرانی خود در این اجلاس، بر ضرورت پایان دادن به تسلط نظام مالی غرب تأکید کرد. وی «دلارزدایی» و استفاده از ارزهای ملی در تبادلات تجاری را راهکاری کلیدی برای تقویت تاب‌آوری اقتصادی دانست و خواستار ایجاد بسترهای مالی مستقل برای اعضا شد تا از آسیب‌پذیری در برابر نوسانات ارزهای خارجی کاسته شود.

توسعه کریدورهای ترانزیتی

رئیس‌جمهور با اشاره به موقعیت استراتژیک ایران در نقشه حمل‌ونقل جهانی، کریدور چابهار را فرصتی طلایی برای همگرایی منطقه‌ای خواند. وی از کشورهای عضو خواست با سرمایه‌گذاری مشترک در این مسیر، علاوه بر تسهیل تجارت، امنیت زنجیره تأمین در جنوب جهانی را تضمین کنند.

مخالفت با تحریم‌های یک‌جانبه

رئیس‌جمهور در بخش دیگری از مواضع خود، مخالفت صریح خود را با تحریم‌های یک‌جانبه اعلام کرد و آن را ابزاری برای تضعیف رشد اقتصادی کشورهای مستقل برشمرد. وی تأکید کرد که همکاری‌های چندجانبه، تنها راه خنثی‌سازی فشارها و تضمین توسعه پایدار است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا