بین الملل

گسترش همکاری‌های بین‌المللی در حاشیه نشست بریکس

به گزارش بورس امروز؛ در طول دو روز برگزاری اجلاس کشورهای عضو گروه بریکس در دهلی‌نو (۲۱ و ۲۲ شهریور)، دیپلماسی ایران بر برگزاری جلسات فشرده با مقامات ارشد کشورهای همسو متمرکز بود. سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه، در این بازه زمانی با همتایان خود از چین (وانگ‌یی)، برزیل (مائورو وییرا) و مصر (بدر عبدالعاطی) به گفتگو پرداخت. این دیدارهای دوجانبه فرصتی را برای تبادل‌نظر در خصوص موضوعات مورد علاقه طرفین، از جمله مبادلات تجاری و تسهیل تعاملات اقتصادی فراهم آورد.

همگرایی در قالب نشست‌های تخصصی و چندجانبه

علاوه بر گفتگوهای دوجانبه، نشست‌های تخصصی و مشورتی با حضور وزیران خارجه کشورهای عضو و شرکای راهبردی برگزار شد. در این جلسات که با مشارکت نمایندگان ایران، روسیه، چین، مصر، اندونزی و قزاقستان همراه بود، هماهنگی‌های لازم برای پیشبرد اهداف جمعی و ایجاد ساختارهای نوین همکاری اقتصادی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

تعاملات فرهنگی و حضور در دیدارهای سطح عالی

در کنار مباحث دیپلماتیک، تعامل با شخصیت‌های دینی و اجتماعی از جمله دیدار وزیر خارجه با رئیس انجمن شیعیان جامو و کشمیر و جمعی از علمای هند، از دیگر برنامه‌های این سفر بود. همچنین، وزیر امور خارجه در دیدارهای رئیس‌جمهور با سران و وزرای خارجه کشورهای مختلف از جمله مالزی، اتیوپی و هند حضور یافت تا زمینه‌های تقویت پیوندهای فرهنگی و سیاسی بررسی شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا