تحلیل بنیادی بورستحلیل تکنیکال بورستحلیل نمادها

پتروشیمی اروند؛ افت فروش و تولید در تیرماه

به گزارش بورس امروز؛ گزارش فعالیت ماهانه شرکت پتروشیمی اروند “اروند” برای دوره یک‌ماهه منتهی به تیر ۱۴۰۵ نشان می‌دهد این شرکت در این ماه موفق به ثبت درآمدی معادل ۲۵ هزار و ۲۶۹ میلیارد و ۵۶۷ میلیون ریال شده است. این رقم در مقایسه با درآمد ۲۹ هزار و ۳۷۹ میلیارد و ۹۱۲ میلیون ریال در خردادماه، کاهش حدود ۱۴ درصدی را نشان می‌دهد.

همچنین درآمد تیرماه پتروشیمی اروند در مقایسه با تیر سال ۱۴۰۴ که ۲۶ هزار و ۸۹ میلیارد و ۲۲۶ میلیون ریال گزارش شده بود، با افت حدود ۳.۱ درصدی همراه بوده است.

از منظر تولید، عملکرد شرکت در تیر قابل توجه نبوده است؛ به‌طوری که حجم تولید پتروشیمی اروند در این ماه به ۶۴ هزار و ۹۳۹ تن رسیده که نسبت به خردادماه با تولید ۸۱ هزار و ۲۹۸ تن، کاهش حدود ۲۰.۱ درصدی را نشان می‌دهد. همچنین تولید این شرکت در مقایسه با تیر سال گذشته با ثبت ۱۵۲ هزار و ۶۴ تن, افت شدید حدود ۵۷.۳ درصدی داشته است.

در مقابل، حجم فروش شرکت در تیر ۱۴۰۵ به ۲۸ هزار و ۹۳۴ تن رسیده که نسبت به فروش ۳۵ هزار و ۲۶۲ تن در خردادماه، کاهش حدود ۱۷.۹ درصدی را نشان می‌دهد. فروش شرکت در مقایسه با تیر ۱۴۰۴ که ۹۱ هزار و ۴۷۲ تن بوده، افت قابل توجه حدود ۶۸.۴ درصدی را تجربه کرده است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا