اطلاعیه کدال

۶۵ هزار میلیارد ریال در پاکت‌های مزایده املاک بانک تجارت

به گزارش بورس امروز؛ نتایج مزایده مربوط به فروش ۶۷ رقبه از املاک غیرضرور بانک تجارت، پس از بازگشایی پاکات، از سوی هادی اخلاقی فیض‌آثار اعلام شد.

آگهی این مزایده پیش‌تر در روزنامه های کثیرالانتشار در خردادماه ۱۴۰۵ منتشر شده بود. بر اساس نامه ارسالی، پاکات دریافتی برای ۱۲ ردیف از املاک پیوست این نامه مورد رسیدگی قرار گرفته است.

در مجموع ۱۷ پاکت پیشنهادی برای این املاک به دست آمده که ارزش کل بالاترین پیشنهادات از مرز ۶۴ هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال فراتر می‌رود. این رقم در قیاس با قیمت پایه مجموع املاک که بالغ بر ۶۰ هزار و ۳۷۵ میلیارد ریال تعیین شده بود، نشان‌دهنده اقبال نسبی متقاضیان در برخی از ردیف‌ها است.

بیشترین مبلغ پیشنهادی با ۲۶ هزار و ۲۶۰ میلیارد ریال، متعلق به ردیف دوم این فهرست است که مربوط به شش دانگ عرصه و اعیان یک باب ملک در خیابان صالح‌حسینی، منطقه دروس تهران با کاربری مسکونی می‌باشد. قیمت پایه این ملک ۲۶ هزار و ۲۵۰ میلیارد ریال اعلام شده و تنها یک پاکت برای آن دریافت گردید.

در رتبه دوم از نظر ارزش پیشنهادی، مجتمع مسکونی ۱۱۲ واحدی نیمه‌کاره واقع در زرندیه ساوه (استان مرکزی) قرار دارد. این ملک که با ۳ پیشنهاد رقابتی همراه بود، به بالاترین قیمت ۱۴ هزار و ۱۳۷ میلیارد و ۷۶۰ میلیون ریال رسید؛ این در حالی است که قیمت پایه آن ۱۰ هزار و ۹۷۵ میلیارد و ۷۱۲ میلیون ریال تعیین شده بود.

سومین پیشنهاد ارزشمند با ۵ هزار و ۵۵۵ میلیارد و ۲۱۰ میلیون ریال برای یک باب ساختمان تجاری در محدوده میدان بهارستان تهران ثبت شده است. همچنین یک قطعه باغ به همراه ساختمان شعبه بانک تجارت واقع در شهرستان ملارد استان تهران با ۲ پیشنهاد، به بالاترین قیمت ۴۰۰ میلیارد ریال فروخته خواهد شد که از قیمت پایه ۳۸۰ میلیارد و ۷۵۸ میلیون ریال فراتر رفته است.

سایر املاک عمدتاً در شهر تهران واقع شده و طیفی از کاربری‌ها را در بر می‌گیرند: از جمله کارگاه صنعتی در جاده مخصوص کرج و خیابان دماوند، سرقفلی محل‌های سابق شعبه بانک تجارت در خیابان‌های رسالت، سعدی، جمهوری و بلوار کشاورز، و همچنین یک باب ساختمان مشتمل بر واحد تجاری و شش دستگاه آپارتمان مسکونی در منطقه عظیمیه کرج. در این فهرست، استان خوزستان نیز با یک باب ساختمان سابق سرپرستی بانک تجارت در اهواز و استان مرکزی با مجتمع مسکونی نیمه‌کاره در ساوه حضور دارند.

شایان ذکر است که فروش قطعی تمامی این دارایی‌ها منوط به ایفای کامل تعهدات برندگان مزایده می‌باشد و تا زمان تسویه حساب و انجام تعهدات قراردادی، واگذاری نهایی صورت نخواهد پذیرفت این اقدام در چارچوب تکالیف افشای اطلاعات شرکت‌های بورسی و ناشران گروه مالی، گام دیگری در راستای بهینه‌سازی ترازنامه بانک تجارت و تسریع در واگذاری املاک غیرضرور محسوب می‌شود.

منبع: کدال

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا