سیاست و اقتصاد

درگیری شدید نیروهای ایران و آمریکا در خلیج‌فارس و هدف قرار گرفتن مواضع نظامی در بحرین و کویت

به گزارش بورس امروز؛ بامداد امروز، سه‌شنبه، درگیری‌های شدیدی میان نیروهای ایران و آمریکا در منطقه خلیج‌فارس، کویت و بحرین گزارش شد. بر اساس روایت منتشرشده، در پی شنیده شدن صدای چند انفجار در مناطقی از بندرعباس، چابهار و دینارکوه آبدانان، یگان‌های ارتش و سپاه پاسداران در عملیات‌های مشترک و هماهنگ، مواضع حساس، سامانه‌های پدافندی پاتریوت، رادارهای برد بلند و آشیانه پهپادهای دشمن را هدف قرار دادند.

در ادامه درگیری های نیروهای ایران و آمریکا از انهدام یا آسیب به برخی تجهیزات و مراکز نظامی آمریکا در پایگاه‌های عریفجان، احمدالجابر، المحرق و الرفاع خبر داده شد. همچنین در اطلاعیه‌های سپاه پاسداران، از ادامه عملیات تنبیهی، محدودسازی توان آفندی و پدافندی دشمن و انسداد تنگه هرمز تا زمان توقف اقدامات آمریکا سخن گفته شد.

هم‌زمان، گزارش‌هایی درباره آتش‌گرفتن دو نفتکش متخلف در جنوب تنگه هرمز منتشر شد و اعلام شد که نیروهای امدادی در حال انتقال خدمه این شناورها هستند. در بخش دیگری از این اطلاعیه‌ها، از هدف قرار گرفتن رادارهای هشدار اولیه، سامانه‌های دریافت ماهواره‌ای، سامانه‌های پدافندی پاتریوت و سوله آشیانه پهپادهای MQ-9 در کویت و بحرین سخن به میان آمد.

این رخدادها در شرایطی اعلام شده که وزارت خارجه آمریکا هشدار امنیتی جهانی صادر کرده و پنتاگون نیز از مجروح شدن تعدادی از نیروهای خود از روزهای گذشته خبر داده است. با این حال، جزئیات میدانی و آثار دقیق این حملات هنوز به‌طور مستقل تایید نشده است.

منبع خبر: خبرگزاری مهر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا