سیاست و اقتصاد

بازگشایی کریدورهای حمل‌ونقل و اثر آن بر بازار کالا

به گزارش بورس امروز؛ بازگشایی کریدورهای حمل‌ونقل به گفته سید محمد اتابک، وزیر صنعت، معدن و تجارت، موجب بهبود جریان تجارت کشور شده است. او اعلام کرد با فعال شدن مسیرهای حمل‌ونقل، روند صادرات و واردات کالا دوباره سرعت گرفته و این مسئله می‌تواند آثار مثبتی بر بازار داشته باشد.

اتابک با اشاره به افزایش مبادلات تجاری گفت در حال حاضر کالاها با سهولت بیشتری در حال جابه‌جایی هستند و ادامه این روند می‌تواند چشم‌انداز بازار را روشن‌تر کند. به گفته او، تسهیل در حمل‌ونقل کالا و افزایش حجم تجارت زمینه کاهش قیمت برخی کالاها را فراهم می‌کند.

تأثیر بازگشایی کریدورهای حمل‌ونقل بر قیمت کالا

وزیر صمت تأکید کرد بازگشایی کریدورهای حمل‌ونقل باعث کاهش هزینه‌های جابه‌جایی کالا شده است؛ موضوعی که می‌تواند در نهایت بر قیمت کالاها در بازار اثر بگذارد. به گفته او، برخی کالاها در دوره محدودیت مسیرهای حمل‌ونقل با افزایش قیمت مواجه شده بودند و اکنون انتظار می‌رود با فعال شدن مسیرهای دریایی و زمینی، این روند تا حدی اصلاح شود.

او در عین حال بر ضرورت نظارت بر بازار تأکید کرد و گفت دستگاه‌های مسئول باید روند قیمت‌گذاری و زنجیره تأمین کالا را به‌طور مستمر بررسی کنند تا آثار مثبت تسهیل تجارت به مصرف‌کنندگان منتقل شود.

اتابک در پایان خاطرنشان کرد در صورت تداوم بازگشایی کریدورهای حمل‌ونقل و روان شدن مبادلات تجاری، بازار می‌تواند به سمت ثبات بیشتر حرکت کند و شرایط برای تعدیل قیمت برخی کالاها فراهم شود.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا