بین الملل

کاهش قیمت نفت با فروکش تنش‌های ایران و آمریکا

به گزارش بورس امروز؛ قیمت نفت در معاملات روز جمعه پس از انتشار خبرهایی درباره کاهش تنش‌ها میان ایران و آمریکا کاهش یافت. گزارش‌هایی که به نقل از مقامات پاکستانی منتشر شد نشان می‌داد پیشنهاد جدید ایران به واشنگتن منتقل شده است. هرچند دونالد ترامپ این پیشنهاد را رد کرد، اما به کنگره نیز اطلاع داده که وضعیت «جنگ با ایران» پایان‌یافته تلقی می‌شود.

در نتیجه این تحولات، نفت خام آمریکا با افت ۳ درصدی در سطح ۱۰۱ دلار و ۹۴ سنت بسته شد. نفت برنت نیز کاهش نزدیک به ۲ درصد را تجربه کرد و به ۱۰۸ دلار و ۱۷ سنت رسید.

با این وجود، هر دو شاخص نفتی در مجموع هفته رشد داشتند و حدود ۲.۹۵ درصد افزایش را ثبت کردند. نفت برنت در معاملات روز پنجشنبه حتی تا ۱۲۶ دلار و ۴۱ سنت نیز بالا رفته بود که بالاترین سطح از مارس ۲۰۲۲ محسوب می‌شود، اما در ادامه بخشی از رشد خود را از دست داد.

به گزارش رویترز، فیلیپ فلاین، تحلیلگر ارشد گروه پرایس فیوچرز، اعلام کرد انتشار خبر پیشنهاد ایران باعث شده بازار نسبت به یافتن راه‌حلی میان واشنگتن و تهران امیدوارتر شود.

از زمان آغاز تنش‌ها در اواخر فوریه که موجب بسته شدن تنگه هرمز و اختلال در انتقال حدود یک‌پنجم نفت و گاز مایع جهان شد، قیمت نفت در مسیری صعودی قرار گرفته است.

همچنین طبق آمار شرکت خدمات حفاری بیکر هیوز، شرکت‌های انرژی آمریکا برای دومین هفته پیاپی تعداد دکل‌های نفت و گاز خود را افزایش داده‌اند. در هفته منتهی به اول مه، تعداد دکل‌ها سه واحد افزایش یافت و به ۵۴۷ دکل رسید که بالاترین میزان از اوایل آوریل است. با این حال، این عدد همچنان ۳۷ دکل یا ۶ درصد کمتر از مدت مشابه سال گذشته است.

منبع: تسنیم

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا