بین الملل

گزارش رویترز از تیراندازی به چند کشتی کانتینری در نزدیکی تنگه هرمز

به گزارش بورس امروز؛ خبرگزاری رویترز به نقل از منابع آگاه در سازمان عملیات تجارت دریایی بریتانیا گزارش داد که پل فرماندهی یک کشتی کانتینری با پرچم لیبریا در شمال‌شرقی عمان هدف تیراندازی قرار گرفته و دچار خسارت شده است. گفته می‌شود این کشتی تحت مدیریت یک شرکت یونانی فعالیت می‌کرد.

به گفته ناخدای کشتی، یک قایق گشتی وابسته به نیروی دریایی سپاه پاسداران به شناور نزدیک شده و به سمت آن تیراندازی کرده است. با وجود خسارت واردشده، هیچ‌یک از خدمه آسیب ندیده‌اند و این حادثه نیز منجر به آتش‌سوزی یا آلودگی زیست‌محیطی نشده است.

در ادامه این گزارش آمده است که یک کشتی کانتینری دیگر با پرچم پاناما در فاصله حدود هشت مایل دریایی از سواحل غربی ایران هدف تیراندازی قرار گرفته، اما آسیبی به آن وارد نشده و خدمه آن نیز سالم هستند.

همچنین منابع دریایی از حادثه مشابهی برای سومین کشتی کانتینری خبر داده‌اند. این شناور که با پرچم لیبریا حرکت می‌کرد، هنگام خروج از تنگه هرمز هدف تیراندازی قرار گرفت، اما دچار خسارت جدی نشد و خدمه آن نیز در سلامت هستند.

بر اساس این گزارش، دو کشتی از جمله MSC Francesca و Epaminondas که قصد عبور از تنگه هرمز را داشتند، متعلق به شرکت بزرگ کشتیرانی اروپایی MSC بوده‌اند و کشتی سوم با نام Euphoria نیز به یونان تعلق داشته است. گفته می‌شود هر سه شناور در نهایت متوقف شده‌اند.

در همین حال، تنش‌ها در منطقه پس از اعلام محاصره دریایی از سوی آمریکا در ۲۴ فروردین افزایش یافته است. مقامات ایرانی این اقدام را نقض آتش‌بس میان طرفین توصیف کرده‌اند.

سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا(ص) نیز اعلام کرده تا زمانی که آمریکا محدودیت‌های اعمال‌شده بر تردد کشتی‌هایی که از مبدا یا به مقصد ایران حرکت می‌کنند را لغو نکند، کنترل بر تنگه هرمز با شدت ادامه خواهد داشت. بر این اساس، در شرایط فعلی عبور از این تنگه تنها برای کشتی‌های ایرانی یا شناورهای منتسب به ایران امکان‌پذیر است.

منبع: خبرگزاری فارس

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا