اخبار بورسبورس کالا و انرژی

آغاز معاملات ثانویه صندوق طلای «میراث» از ۲۳ فروردین

به گزارش بورس امروز؛ از تاریخ ۲۳ فروردین ماه، معاملات ثانویه بر روی صندوق سرمایه‌گذاری پشتوانه طلا کوروش، با نماد معاملاتی «میراث»، در بورس کالا آغاز خواهد شد. این رویداد مهم، فرصتی تازه برای سرمایه‌گذارانی است که به دنبال تنوع‌بخشی به سبد دارایی‌های خود و سرمایه‌گذاری در بازار طلا هستند. علاقه‌مندان می‌توانند از فردا، یک‌شنبه ۲۳ فروردین، از ساعت ۱۱:۴۵ تا ۱۵:۳۰، نسبت به خرید و فروش واحدهای این صندوق اقدام نمایند.

معاملات ثانویه صندوق طلا، با هدف افزایش نقدشوندگی و ایجاد امکان خرید و فروش آسان‌تر برای سرمایه‌گذاران، اجرا می‌شود. این امکان فراهم شده است تا معاملات به صورت برخط (آنلاین) و از طریق کارگزاری‌هایی که مجوزهای لازم را دارا هستند، انجام پذیرد. این ویژگی، دسترسی سرمایه‌گذاران را به بازار تسهیل کرده و امکان واکنش سریع به تغییرات قیمت را فراهم می‌آورد.

یکی از نکات قابل توجه در این دوره از معاملات، تعیین حد نوسان قیمت روزانه به میزان ۱۰ درصد نسبت به قیمت پایانی روز قبل است. این مکانیزم، با هدف جلوگیری از نوسانات شدید و ناگهانی قیمت و حفظ ثبات نسبی بازار، طراحی شده است. با این حال، معامله‌گران باید توجه داشته باشند که این حد نوسان، امکان سودآوری از تغییرات قیمتی را نیز همچنان حفظ می‌کند و فرصت‌های معاملاتی را محدود نمی‌سازد.

صندوق طلای «میراث» به عنوان یکی از ابزارهای نوین سرمایه‌گذاری در بازار طلا، به پشتوانه ذخایر طلای فیزیکی، امنیت و اطمینان را برای سرمایه‌گذاران به ارمغان می‌آورد. فعالیت این صندوق در بورس کالا، شفافیت و نظارت را بر معاملات تضمین کرده و به سرمایه‌گذاران اطمینان می‌دهد که دارایی‌هایشان در محیطی امن و قانونمند مدیریت می‌شود. این گام جدید، نشان‌دهنده توسعه بازار سرمایه و ارائه ابزارهای متنوع‌تر برای پاسخگویی به نیازهای مختلف سرمایه‌گذاران است.

منبع: پایگاه خبری بازار سرمایه(سنا)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا