بازدید مدیرعامل شرکت مس از طرحهای توسعهای مجتمع مس سونگون

به گزارش روند بورس امروز در جریان این بازدید كه مهندس «رضا شريفي» مدير مجتمع مس سونگون و «حیدر ضیغمی» مشاور مدیرعامل و مدیر گروه روابط عمومی و جمعی از مدیران ارشد مجتمع مس سونگون؛ مدیرعامل شرکت مس را همراهی میکردند از طرح توسعه معدن مس سونگون، فاز ۳ تغلیظ، طرح احداث هیپلیچینگ و كارخانه ذوب و پالايش بازدید به عمل آمد.
بر اساس اين گزارش، پس از بازدید، در جلسهای با حضور مدیرعامل شرکت مس و مدیران تولیدی و مجریان طرحهای توسعهای سونگون، عملکرد تولیدی مجتمع و چگونگی رفع موانع اجرایی پیش روی طرحها مورد بررسی قرار گرفت.
گفتني است، بر پايه آخرين گزارشهاي اكتشافي ذخيره معدن مس سونگون به بيش از ۱ ميليارد تن افزايش يافته است كه با توجه به اين موضوع و براي دستيابي به اهداف توليدي شركت مس در برنامه ششم توسعه طرح توسعه معدن سونگون و احداث فاز ۳ تغليظ با ظرفيت ۱۵۰ هزار تن كنسانتره در سال در دستور كار شركت مس قرار گرفته است.



