در معاملات ۱۸ آبان، ارزش قراردادهای مبتنی بر طلا در قالب گواهی سپرده، آتی و اختیار معامله به بیش از ۱.۷ همت رسید.
به گزارش بورس امروز؛ در معاملات روز ۱۸ آبان، مجموع ارزش قراردادهای مبتنی بر طلا در بازارهای گواهی سپرده، آتی و اختیار معامله به بیش از ۱.۷ همت رسید. در بازار گواهی سپرده، بیش از یک میلیون گواهی شمش طلا معادل ۱۰۰ کیلوگرم و ۱,۷۷۵ گواهی سکه طلا به ارزش مجموع ۱.۶ همت معامله شد.
در بازار اختیار معامله، ۲۳۶ هزار قرارداد به ارزش ۴۸ میلیارد تومان منعقد شد که صندوق طلای لوتوس با نسبت ۴ درصدی، بیشترین سهم از حجم معاملات نسبت به دارایی پایه را داشت.
همچنین در بازار آتی، ۱,۵۱۹ قرارداد مبتنی بر طلا به ارزش ۴۶ میلیارد تومان معامله شد. در پایان روز، موقعیتهای باز قراردادهای مبتنی بر طلا با افزایش ۱۳۰ موقعیت همراه بود که نشاندهنده رشد تقاضا در بازار مشتقه طلا است.