اخبار بورسگزارش بازار بورس

تقویت سامانه‌ها یکی از اهداف راهبردی سازمان بورس و اوراق بهادار است

به گزارش بورس امروز، حامد سنجری رئیس مرکز نظارت بر امنیت اطلاعات بازار سرمایه در مراسم اختتامیه رویداد کشف باگ جایزه‌دار که با حضور رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار و جمعی از مدیران در سازمان بورس اوراق بهادار برگزار و جوایز برندگان اعطا شد، اظهار کرد: مسائل امنیتی که در سامانه‌ها مشخص کرده بودیم را در این رویداد در اختیار شرکت‌ کنندگان قرار دادیم که در نهایت به خوبی احصا و مشخص شد.

رئیس مرکز نظارت بر امنیت اطلاعات تصریح کرد: وقتی از متخصصان بیرون از بازار سرمایه برای بررسی سامانه‌ها استفاده می‌کنیم، تصور اینکه سیستم امن است و مشکلی ندارد از بین رفته و توان نظارتی افزایش می‌یابد.

سنجری در پایان گفت: انتظار می‌رود در سال‌های آتی نیز شاهد برگزاری چنین رویدادهایی باشیم زیرا این امر موجب تقویت سامانه‌های بازار سرمایه می‌شود.

منبع: پایگاه خبری بازار سرمایه ایران (سنا)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا