سیاسی

بررسی راهکارهای مجمع تشخیص برای تأمین انرژی پایدار در نیمه دوم سال

به گزارش بورس امروز؛ نشست کمیسیون زیربنایی و تولیدی مجمع تشخیص مصلحت نظام با محوریت «راهکارهای تأمین انرژی در نیمه دوم امسال» و با حضور اعضای کمیسیون و نمایندگان دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط برگزار شد. در آغاز این نشست، طرح دوفوریتی استفساریه در زمینه سازوکار تأمین و توزیع قیر پروژه‌های عمرانی از حیث انطباق با سیاست‌های کلی نظام ارزیابی گردید.

در ادامه، راهکارهای مواجهه با ناترازی‌های کنونی و جبران آسیب‌های وارده به زیرساخت‌های بخش انرژی مورد بررسی کارشناسی قرار گرفت. غلامرضا مصباحی‌مقدم، رئیس کمیسیون زیربنایی و تولیدی مجمع، بر لزوم بازنگری در مقررات مصارف انرژی، تعیین استانداردهای مصرف بخش خانگی، بهینه‌سازی حمل‌ونقل بار و ایجاد سازوکارهای تشویقی برای منتفع شدن صرفه‌جویان تأکید کرد. وی همچنین از راه‌اندازی دو کارگروه تخصصی با اولویت نوسازی ناوگان جاده‌ای و ساماندهی رمزارزها خبر داد.

سید مهدی هاشمی، دبیر این کمیسیون، با اشاره به اقدامات اجرایی جهت بازگرداندن ظرفیت‌های برق، گاز و فرآورده‌های پالایشی به چرخه تولید، ایجاد هماهنگی در قالب کارگروه وزارت کشور را گامی جهت مدیریت دوره اوج مصرف زمستان خواند. وی صرفه‌جویی را فوری‌ترین اقدام کوتاه‌مدت برای استان‌های با ناترازی بالا دانست و تصریح کرد: برنامه‌ریزی میان‌مدت و بلندمدت برای کاهش شدت مصرف مطابق قانون برنامه هفتم پیشرفت از طریق ابزارهای قیمتی و غیرقیمتی، از جمله به‌کارگیری گواهی صرفه‌جویی انرژی قابل معامله در بورس انرژی، دنبال می‌شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا