اخبار شرکت ها

بررسی روند اجرایی تولید کاتد مس در مجتمع مس سونگون

به گزارش بورس امروز؛ دکتر سیدمصطفی فیض در بازدید از مجتمع مس سونگون، طی نشستی با مدیران طرح تولید کاتد مس، آخرین وضعیت تأمین تجهیزات، فرآیند ترخیص کالاهای گمرکی و تخصیص منابع مالی را به‌منظور تسریع در پیشرفت عملیات اجرایی مورد ارزیابی قرار داد.

مدیرعامل شرکت ملی مس با اشاره به وجود تاخیر سنواتی، گفت: شرکت ملی صنایع مس ایران تمامی توان خود را به‌کار گرفته تا با نظارت دقیق، روند پیشرفت پروژه تولید کاتد مس در مسیر استاندارد قرار گیرد و پیمانکار نیز باید برای جبران این تاخیرها از همه ظرفیت‌ها استفاده کند.

طبق اعلام پیمانکار، بخشی از تجهیزات این پروژه خریداری‌ شده و در حال انتقال است و ثبت سفارش تجهیزات جدید نیز در حال پیگیری است. بسته تولید کاتدمس در مجتمع مس سونگون، شامل پروژه‌های ذوب، پالایشگاه، اسید، اکسیژن و زیرساخت‌های جانبی است و پس از بهره‌برداری، ظرفیت تولید سالانه ۲۰۰هزار تن را برای کشور ایجاد خواهد کرد.

منبع: شرکت ملی صنایع مس ایران

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا