بین الملل

دفاع دولت آمریکا از محدودسازی دسترسی رسانه‌ها به کاخ سفید با دلایل امنیتی

به گزارش بورس امروز؛ دولت آمریکا با استناد به ملاحظات مربوط به امنیت ملی، از تصمیم خود مبنی بر جلوگیری از ورود خبرنگاران برخی رسانه‌ها از جمله سی‌ان‌ان، ام‌اس‌ان‌بی‌سی و پولیتیکو به بخش‌هایی از کاخ سفید دفاع کرد.

بر اساس اسناد ارائه‌شده از سوی وزارت دادگستری آمریکا در پرونده‌ای قضایی، انتشار برخی گزارش‌های رسانه‌ای درباره تحولات نظامی و پروژه‌های ساخت‌وساز داخلی می‌تواند مخاطرات امنیتی به همراه داشته باشد. وکلای دولت با اشاره به این موضوع، حضور در کاخ سفید را یک «امتیاز» و نه «حق مسلم» قانونی دانسته و بر اختیارات ریاست‌جمهوری در کنترل دسترسی به بخش‌های حساس ساختمان تأکید کرده‌اند.

این استدلال‌های حقوقی در شرایطی مطرح شده که تغییرات و محدودیت‌های اخیر در روند فعالیت‌های رسانه‌ای کاخ سفید، واکنش‌ها و مباحث حقوقی مرتبط با متمم اول قانون اساسی این کشور را به همراه داشته است.

منبع: تسنیم

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا