بین الملل

رایزنی‌های امنیتی برای حفاظت از زیرساخت‌های انرژی در خلیج فارس

به گزارش بورس امروز؛ یک نشریه چاپ تل‌آویو با انتشار جزئیاتی از یک گفت‌وگوی دیپلماتیک، مدعی شد مقامات سعودی در مواجهه با چالش‌های امنیتی منطقه، به‌دنبال جلب حمایت نظامی برای مقابله با فشارهای جریان‌های مورد حمایت ایران هستند.

طبق روایت این رسانه، یک مقام بلندپایه عربستان با توصیف وضعیت کنونی در برابر ایران به‌عنوان «جنگی اعلام‌نشده»، تأکید کرده است که ریاض برای تأمین امنیت تأسیسات نفتی، دفع حملات موشکی به مراکز جمعیتی و حفظ جریان عرضه انرژی در تنگه باب‌المندب، نیازمند همکاری‌های امنیتی است.

این گزارش می‌افزاید که طرف سعودی، توانمندی‌های نظامی طرف مقابل را در رویارویی‌های منطقه‌ای مؤثر دانسته و این همکاری را بخشی از محاسبات سیاسی آتی می‌داند. بر اساس تحلیل این رسانه، فشارهای وارد بر عربستان شامل تهدیدات مرزی، هدف قرار دادن زیرساخت‌های انرژی و تلاش برای مسدودسازی گذرگاه‌های استراتژیک است که با هدف اثرگذاری بر قیمت جهانی نفت صورت می‌گیرد.

منبع: تسنیم

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا