بین الملل

ازسرگیری کامل ناوبری دریایی قطر پس از تعلیق دو هفته‌ای

به گزارش بورس امروز؛ وزارت حمل‌ونقل قطر اعلام کرد این کشور از روز یکشنبه فعالیت‌های ناوبری دریایی خود را برای همه انواع کشتی‌ها به طور کامل از سر می‌گیرد. با این تصمیم، تعلیق دو هفته‌ای تردد دریایی که در پی تنش‌های امنیتی شدید در خلیج فارس و تنگه هرمز اعمال شده بود، پایان می‌یابد.

این وزارتخانه روز شنبه در بیانیه‌ای کوتاه که در شبکه ایکس منتشر شد، از همه نهادها و افراد خواست برای تضمین بالاترین سطح ایمنی و امنیت سفرهای دریایی، مقررات و دستورالعمل‌های مربوطه را رعایت کنند. با این حال، جزئیات بیشتری درباره این مقررات یا علت ازسرگیری کامل ترافیک دریایی ارائه نشد.

قطر در ۱۲ ژوئیه و در بحبوحه تنش‌های منطقه‌ای، همه فعالیت‌های ناوبری دریایی را متوقف کرده بود. این کشور پیش‌تر نیز در ۲۹ ژوئن ترافیک دریایی را تعلیق کرده و در ۵ ژوئیه بخشی از عملیات را از سر گرفته بود.

در جریان آخرین رویارویی نظامی میان ایالات متحده و ایران، چند شرکت کشتیرانی به برخی کشتی‌ها دستور داده بودند به دلیل نگرانی‌های امنیتی، از ورود به تنگه هرمز خودداری کنند. این تحولات در شرایطی رخ داد که تنش‌ها میان واشنگتن و تهران در هفته‌های اخیر افزایش یافته بود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا