بین الملل

تعویق عقب‌نشینی ارتش اسرائیل از جنوب لبنان

به گزارش بورس امروز؛ گزارش‌های تازه نشان می‌دهد که روند خروج نظامیان رژیم صهیونیستی از دو منطقه «زوطر» و «فرون» در جنوب لبنان متوقف و به زمان نامعلومی موکول شده است. رسانه‌های این رژیم مدعی شده‌اند که این وقفه به دلیل فقدان یک توافق جامع بر سر سازوکار نظارتی مشترک میان ارتش لبنان و اسرائیل رخ داده است.

طبق ادعای منابع صهیونیستی، عقب‌نشینی مشروط به تعریف معیارهای عملیاتی است که ارتش لبنان را ملزم به برخورد فوری با حزب‌الله کند. همچنین در این گزارش‌ها آمده است که واشنگتن قرار است بر اعضای تیم نظارتی نظارت داشته باشد تا از انتقال داده‌های امنیتی به نیروهای مقاومت جلوگیری شود.

این وضعیت در حالی است که توافق چارچوب امضاشده تحت نظارت آمریکا، هیچ جدول زمانی مشخصی برای تخلیه اراضی اشغالی ارائه نداده و اجرای آن را منوط به برقراری امنیت توسط ارتش لبنان و خلع سلاح گروه‌های مقاومت دانسته است. گفتنی است این توافق در لبنان با موجی از اعتراضات جریان‌های سیاسی از جمله حزب‌الله و جنبش امل روبه‌رو شده و منتقدان آن را زمینه‌ساز فتنه‌انگیزی داخلی می‌دانند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا