اخبار بورساخبار شرکت هاگزارش بازار بورس

ارزش ۳۰ هزار میلیارد ریالی در آستانه عرضه اولیه زرین ذرت شاهرود

به گزارش بورس امروز؛ در نخستین نشست خبری ویژه عرضه اولیه زرین ذرت شاهرود در فرابورس ایران، مدیران این شرکت به تشریح ظرفیت‌ها، وضعیت مالی و برنامه‌های آتی این مجموعه از جمله افزایش سرمایه از محل سود انباشته و پروژه‌های توسعه صادرات پرداختند.

محمد مهدی اختری، مدیرعامل شرکت زرین ذرت شاهرود، با اشاره به سهم ۵.۵ درصدی این شرکت از بازار و رتبه پنجم آن در صنعت، اظهار کرد: «سرمایه فعلی شرکت ۲۳۱ میلیارد تومان است که به‌زودی از محل سود انباشته به ۷۷۰ میلیارد تومان افزایش خواهد یافت.» وی همچنین درآمد عملیاتی سال گذشته را ۱۷۱۱ میلیارد تومان اعلام کرد و از پیش‌بینی بودجه ۳۸۲۶ میلیارد تومانی برای سال جاری خبر داد.

مهدی جمور، نماینده ارزش‌گذار از شرکت تأمین سرمایه سپهر نیز در این نشست، سود خالص شرکت در سال گذشته را ۴۸۰ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: «بر اساس جمع‌بندی مدل‌های مختلف ارزش‌گذاری، ارزش کل شرکت زرین ذرت شاهرود ۳۰ هزار و ۶۱۷ میلیارد ریال و ارزش هر سهم آن ۱۳ هزار و ۲۵۴ ریال برآورد شده است.»

در خصوص عرضه اولیه زرین ذرت، در این شرکت که ۸ محصول مختلف از ذرت تولید می‌کند، توسعه ظرفیت تولید، رفع گلوگاه‌های عملیاتی و تولید برق از طریق انرژی‌های خورشیدی را در دستور کار دارد. سهامدار عمده این مجموعه، شرکت توسعه صنایع بهشهر (زیرمجموعه گروه توسعه ملی) با مالکیت ۹۷ درصدی است.

منبع خبر: فرابورس ایران

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا