بین الملل

تشدید گمانه‌زنی‌ها درباره دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا در اسلام‌آباد

به گزارش بورس امروز؛ دو منبع امنیتی پاکستانی در گفت‌وگو با شبکه الجزیره اعلام کردند که احتمال دارد دور تازه مذاکرات میان ایران و آمریکا پیش از روز جمعه برگزار شود. به‌گفته این منابع، این ارزیابی بر پایه چند نشانه امنیتی و لجستیکی صورت گرفته است.

آن‌ها اشاره کرده‌اند که دو فروند هواپیمای ترابری سنگین آمریکایی از نوع «سی-۱۷ گلوبمستر» در پایگاه هوایی نورخان در راولپندی مستقر شده‌اند؛ پایگاهی که در نزدیکی پایتخت پاکستان قرار دارد. همچنین راه‌های منتهی از فرودگاه به منطقه حفاظت‌شده اسلام‌آباد به‌طور موقت مسدود شده که نشان‌دهنده افزایش تدابیر امنیتی است.

به‌گفته این منابع، هتل سرینا و هتل ماریوت در اسلام‌آباد نیز در حال تخلیه مهمانان هستند و تا روز جمعه پذیرش نخواهند داشت. هتل سرینا پیش‌تر میزبان دور نخست مذاکرات ایران و آمریکا در تاریخ ۲۲ فروردین بود.

با وجود این گمانه‌زنی‌ها، تاکنون تاریخ رسمی برای مرحله بعدی مذاکرات اعلام نشده است. امروز نیز شبکه جیو پاکستان به نقل از منابع ارشد دولتی گزارش داد که هنوز زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا تعیین نشده است.

منبع: خبرگزاری فارس

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا