بین الملل

سفر منطقه‌ای پاکستان هم‌زمان با تحرکات دیپلماتیک

به گزارش بورس امروز؛ شبکه «سی‌ان‌ان» گزارش داد که شهباز شریف، نخست‌وزیر پاکستان، در شرایطی که تحرکات دیپلماتیک برای فراهم‌سازی دور جدید گفت‌وگوهای ایران و آمریکا سرعت گرفته، طی روزهای آینده سفری چندمرحله‌ای به عربستان سعودی، قطر و ترکیه انجام خواهد داد.

براساس اعلام وزارت امور خارجه پاکستان، او روز چهارشنبه رهسپار جده می‌شود تا با مقامات سعودی دیدار کند و سپس برای بررسی روند همکاری‌های دو جانبه و گفت‌وگو درباره وضعیت صلح و امنیت منطقه‌ای، عازم دوحه خواهد شد.

شریف در ادامه این سفر، وارد ترکیه می‌شود تا ضمن دیدار با رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور این کشور، در پنجمین اجلاس مجمع دیپلماسی آنتالیا نیز شرکت کند. آصف علی زرداری، رئیس‌جمهور پاکستان، این سفر را گامی در جهت تقویت تعاملات و حمایت از تلاش‌های مربوط به صلح توصیف کرده است.

طبق گزارش سی‌ان‌ان، پاکستان طی هفته‌های اخیر نقش میانجیگری میان ایران و آمریکا را برعهده داشته و روز شنبه میزبان نخستین دور مذاکرات مستقیم دو طرف بوده است؛ مذاکراتی که با وجود فضای آتش‌بس شکننده، بدون دستیابی به توافق پایان یافت. با این حال، دونالد ترامپ در گفت‌وگویی با نیویورک‌پست از احتمال تحولات جدید در روزهای نزدیک سخن گفته است.

هنوز مشخص نیست برنامه سفر نخست‌وزیر پاکستان چه تأثیری بر زمان‌بندی احتمالی دور بعدی گفت‌وگوها خواهد داشت. طبق اعلام رسمی، او قرار است روز شنبه به اسلام‌آباد بازگردد.

منبع: خبرگزاری فارس

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا