اخبار بورس

رشد ۴۲ درصدی تأمین مالی جمعی؛ ۹.۵ همت برای ۴۸۶ طرح در ۸ ماه

به گزارش بورس امروز؛ در سال گذشته، عملکرد سکوهای تأمین مالی جمعی جهش قابل توجهی داشت؛ حدود ۱۳ همت برای ۵۰۰ طرح تأمین مالی جمعی شد و بیش از ۱۵ هزار سرمایه‌گذار خرد در این پروژه‌ها مشارکت داشتند. همچنین تاکنون ۴۴ سکوی دارای مجوز از فرابورس ایران فعالیت خود را آغاز کرده‌اند و ۱۰ تا ۱۵ سکوی دیگر در حال بررسی برای دریافت مجوز هستند.

با وجود این رشد، بررسی‌های مدیریت پژوهش سازمان بورس نشان می‌دهد در ۸ ماه نخست امسال نیز روند صعودی ادامه داشته و مجموعاً ۹.۵ همت برای ۴۸۶ طرح تأمین مالی شده است؛ این رقم نسبت به مدت مشابه سال قبل که ۶.۷ همت برای ۴۳۴ طرح بود، رشد ۴۱.۸ درصدی را نشان می‌دهد.

از میان سکوهای فعال، سه سکوی «ایساتیس‌کراد، هم‌آفرین و اسمارت فاندینگ» بیشترین ارزش تأمین مالی را به خود اختصاص دادند. ایساتیس‌کراد با ۱,۱۰۲ میلیارد ریال برای ۵۳ طرح، هم‌آفرین با ۱,۰۰۵ میلیارد ریال برای ۵۰ طرح و اسمارت فاندینگ با ۷۲۹ میلیارد ریال برای ۳۳ طرح در رتبه‌های اول تا سوم قرار گرفتند.

 

منبع خبر: پایگاه خبری بازار سرمایه(سنا)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا