اخبار شرکت ها

نیروی بومی در هلدینگ مس سرچشمه؛ تأکید نماینده شهربابک بر اشتغال پایدار

به گزارش بورس امروز؛ در دیدار نماینده مردم شهربابک با مدیرعامل هلدینگ سرمایه‌گذاری مس سرچشمه، بر ضرورت استفاده از نیروی بومی در هلدینگ مس سرچشمه و نقش آن در توسعه اقتصادی و اجتماعی منطقه تأکید شد.

این دیدار روز دوشنبه ۱۰ آذرماه در دفتر هلدینگ سرمایه‌گذاری مس سرچشمه با حضور دکتر غلامرضا نویدی، نماینده مردم شهربابک در مجلس شورای اسلامی، دکتر فرخ فدایی مدیرعامل هلدینگ سرمایه‌گذاری مس سرچشمه و دکتر جواد ماهر مدیرعامل شرکت خدمات بازرگانی معادن و فلزات غیرآهنی برگزار شد.

نویدی با اشاره به ظرفیت‌های هلدینگ مس سرچشمه در توسعه استان و شهرستان شهربابک گفت: این هلدینگ به‌عنوان یکی از بازوان اجرایی شرکت ملی صنایع مس ایران نقش مهمی در اشتغالزایی و رفع چالش‌های منطقه دارد. وی بهره‌مندی شهربابک از ذخایر معدنی را هدیه الهی دانست و تأکید کرد که استفاده از مزایای آن حق طبیعی مردم منطقه است.

در ادامه، دکتر فرخ فدایی ضمن خوشامدگویی، استفاده از ظرفیت‌های بومی متخصص متناسب با نیازهای هلدینگ را جزو سیاست‌های اصلی دانست و افزود: دکتر نعمت‌الهی مدیرعامل موسسه صندوق بازنشستگی مس همواره بر بهره‌گیری از سرمایه‌های بومی در حوزه نیروی انسانی و تجهیزات تأکید دارند و هلدینگ نیز این اصل را سرلوحه فعالیت‌های خود قرار داده است.

وی با اشاره به حقوق مردم منطقه، شهرستان‌های معدنی را ذینفعان اصلی فعالیت‌های معدنی خواند و گفت: ایجاد اشتغال پایدار یکی از مهم‌ترین دستاوردهای این فعالیت‌هاست که توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی را به دنبال دارد. راهبرد اصلی هلدینگ نیز استفاده از نیروی بومی در هلدینگ مس سرچشمه است.

فدایی همچنین نقش دولت و مجلس را در اجرای فعالیت‌های اقتصادی و رفع چالش‌های موجود پررنگ دانست و تأکید کرد که بخش خصوصی در اجرای طرح‌های توسعه‌ای مصمم است و حمایت دولت و مجلس می‌تواند این روند را تسریع کند.

در پایان، برنامه‌های هلدینگ سرمایه‌گذاری مس سرچشمه تشریح شد و راهبردهای اجرایی آن مورد استقبال و تأیید قرار گرفت.

منبع: روابط عمومی سرمایه‌گذاری مس سرچشمه

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا