اخبار بورساخبار شرکت هاگزارش بازار بورس

گرامیداشت پنجمین سالروز ورود پتروشیمی بوعلی سینا به بازار سرمایه

به گزارش بورس امروز؛ در دوازدهمین برنامه «یکشنبه – یک ناشر» سال ۱۴۰۴، زنگ آغاز معاملات بورس تهران به مناسبت پنجمین سالروز ورود شرکت پتروشیمی بوعلی سینا به بازار سرمایه توسط محمدجواد بدری، مدیرعامل این شرکت، نواخته شد. این مراسم با حضور مدیران بورس تهران و جمعی از فعالان بازار برگزار گردید و فرصتی برای مرور دستاوردها و برنامه‌های آینده این مجموعه بزرگ پتروشیمی فراهم آورد.

بدری در سخنرانی خود ضمن قدردانی از ابتکار بورس تهران برای اجرای این برنامه، به عملکرد شرکت از زمان پذیرش در بورس اشاره کرد و گفت: «پتروشیمی بوعلی سینا از ابتدای ورود به بازار سرمایه، اصل شفافیت و پاسخگویی را سرلوحه فعالیت‌های خود قرار داده و همواره تلاش کرده‌ایم اطلاعات مالی، تولیدی و برنامه‌های توسعه‌ای را به‌موقع در اختیار سهامداران قرار دهیم.»

وی با تأکید بر اهمیت ثبات قوانین در رشد اقتصادی و حمایت از صنایع، تغییرات مکرر مقررات و تصمیم‌های دستوری از جمله قیمت‌گذاری را یکی از چالش‌های جدی بازار سرمایه دانست و افزود: «ثبات مقررات لازمه برنامه‌ریزی بلندمدت برای صنایع و رفع موانع توسعه است.»

مدیرعامل پتروشیمی بوعلی سینا همچنین بر حفظ تعامل با سهامداران و بهره‌گیری از ظرفیت‌های بازار سرمایه برای توسعه فعالیت‌های شرکت تأکید کرد و ابراز امیدواری نمود که رونق بازار سرمایه و رشد اقتصادی کشور روز به روز افزایش یابد.

پتروشیمی بوعلی سینا که از سال ۱۳۹۹ به جمع ناشران بورسی پیوسته، اکنون با بیش از ۶۸ همت ارزش بازار، رتبه هشتم را در میان ۳۵ شرکت صنعت محصولات شیمیایی از نظر ارزش بازار در اختیار دارد.

گفتنی است، مراسم نواختن نمادین زنگ آغاز معاملات که در بورس‌های مطرح جهان نیز برگزار می‌شود، فرصتی برای تعامل نزدیک‌تر ناشران و فعالان بازار سرمایه به شمار می‌رود. در حاشیه این مراسم نیز نشست پرسش و پاسخ رسانه‌ای با حضور خبرنگاران و مدیرعامل برگزار شد.

 

منبع خبر: روابط عمومی بورس تهران 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا