سیاست و اقتصاد

آغاز سفر هیئت عالی‌رتبه ایران به مسکو برای اجلاس شانگهای

به گزارش بورس امروز؛ هیئت عالی‌رتبه دولت برای شرکت در بیست‌وچهارمین اجلاس نخست‌وزیران سازمان همکاری شانگهای امروز تهران را ترک کرد؛ نشستی که با هدف بررسی ۱۰ سند همکاری منطقه‌ای و چندجانبه برگزار می‌شود و می‌تواند مسیر تعاملات ایران با سازمان‌هایی مانند اوراسیا، اکو و یونسکو را گسترش دهد.

این سفر به ریاست معاون اول رئیس‌جمهور و همراهی وزیر صنعت، معدن و تجارت و جمعی از مقامات ارشد دولتی انجام شد.

وی پیش از عزیمت در فرودگاه مهرآباد اعلام کرد سازمان همکاری شانگهای با جمعیت ۳.۴ میلیارد نفری در ۱۰ کشور عضو ظرفیت بالایی برای همکاری‌های اقتصادی و تمدنی دارد.

معاون اول تأکید کرد که از زمان عضویت رسمی ایران در دو سال گذشته، همکاری در تمامی زمینه‌ها گسترش یافته است.

او همچنین گفت در حاشیه اجلاس با نخست‌وزیران کشورهای عضو درباره روابط دوجانبه، مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی گفت‌وگو خواهد شد.

وی از برگزاری اجلاس استانداران استان‌های مرزی دریای خزر در روز چهارشنبه در رشت خبر داد و آن را فرصتی برای توسعه روابط اقتصادی، گردشگری و علمی استان‌های مرزی ایران و کشورهای حاشیه خزر توصیف کرد.

منبع: تسنیم

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا