بیمه دی در خرید نوره اندیشان تیسا با آتیه سازان امید نسل امروز مشارکت کرد
شرکت آتیه سازان امید نسل امروز، ۹۰ درصد از سهام نوره اندیشان تیسا را خریداری کرد. این خرید با مشارکت آتیه سازان و شرکت توسعه انفورماتیک دی (زیرمجموعه بیمه دی) انجام شده و پرداخت آن در دو مرحله صورت خواهد گرفت.
به گزارش بورس امروز؛ شرکت آتیه سازان امید نسل امروز با عقد قراردادی، ۹۰ درصد از سهام شرکت نوره اندیشان تیسا را به ارزش ۷۲۰ میلیارد ریال خریداری کرد. این اقدام در راستای مصوبه هیئت عامل و اعلام معاونت مالی و اقتصادی آتیه سازان امید نسل امروز صورت گرفته است.
عباسعلی بنی صفار، مدیرعامل شرکت آتیه سازان امید نسل امروز، خطاب به عبداللهی، مدیرعامل بیمه دی، انجام کارشناسی و ارزیابی ارزش سهام نوره اندیشان تیسا از طریق کانون کارشناسان رسمی دادگستری استان تهران را اعلام کرد. وی افزود، بر اساس گزارش این کانون، هیئت مدیره شرکت در ۱۹ مهرماه سال جاری موضوع خرید سهام را تصویب کرد.
شایان ذکر است، بر اساس مصوبه هیئت مدیره شرکت جزئیات خرید سهام به شرح زیر است:
۴۰ درصد سهام آقای محمد رنجبر: به ارزش ۳۲ میلیارد ریال
۳۵ درصد سهام آقای محمد رضا افرا: به ارزش ۲۸ میلیارد ریال
۱۵ درصد سهام آقای مسعود غدیری: به ارزش ۱۲ میلیارد ریال
همچنین بر اساس این مصوبه مقرر شده است که ۵۰ درصد ارزش سهام هر یک از سهامداران توسط آتیه سازان و شرکت توسعه انفورماتیک دی (زیرمجموعه بیمه دی) پرداخت شود و مابقی پس از طی مراحل قانونی انتقال سهام و ثبت در روزنامه رسمی، طی مدت دو ماه پرداخت گردد.
منبع خبر: کدال