سیاست و اقتصاد

برای حمایت از بخش های صنعت و کشاورزی به ساماندهی و مدیریت حوزه انرژی نیاز داریم

به گزارش بورس امروز؛ با اشاره به افزایش ظرفیت تولید برق گفت: از ابتدای شروع به کار مجلس دوازدهم بیان شده که حدود ۵۰۰۰ مگاوات به ظرفیت تولید برق اضافه شده و پیش از آن ۶۶۰۰۰ مگاوات وجود داشته، اکنون باید ۷۲۰۰۰ مگاوات در مدار داشته باشیم اما با وجود این، هنوز با قطعی برق مواجه هستیم.

لاهوتی با اشاره به کمبود آب و محدودیت برق، تاکید کرد: در سطح برنامه‌ریزی‌ هم‌چنان ضعیف عمل می‌شود به‌طوری‌که مصرف برق صنایع کاهش داده شد. بنابراین به منظور حمایت از صنایع، تولیدکنندگان و آسیب نرسیدن به کشاورزان، به ساماندهی و مدیریت انرژی در کشور نیاز داریم.

او تأکید کرد: وقتی گفته می‌شود ماهانه هزار مگاوات وارد مدار می‌شود، ولی هم‌چنان قطعی برق ادامه دارد، این یعنی یا اطلاعات ناقص ارائه می‌شود یا هماهنگی و مدیریت به‌شدت دچار مشکل است. لذا دولت و مجلس باید به‌طور جدی برای این وضع فکری اساسی کنند.

منبع: پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا