سیاست و اقتصاد

قراردادهای مهمی در توسعه گاز تا آخر سال منعقد می شود

به گزارش بورس امروز؛ محسن پاک نژاد وزیر نفت جمهوری اسلامی امروز در حاشیه 26 امین اجلاشس وزیران مجمع کشورهای صادرکننده گاز در تهران و در جمع خبرنگاران گفت: اجلاس مجمع کشورهای صادرکننده گاز در سطح وزیران از روز جمعه در تهران آغاز شد و ابتدا در سطح کارشناسی برگزار شد و روز ÷نج شنبه هم بازدیدی توسط هیات اجرایی کشورهای صادرکننده نفت از پژوهشکده صنعت نفت هم صورت گرفت.وزیر نفت بیان داشت: امروز هم نشست وزیران نفت و گاز کشورهای صادرکنننده در تهران برگزار شد ، تصمیم گیریهایی در سطح کارشناسی تهیه که در سطح وزیران تصویب شد.

پاک نژاد این را هم گفت: قرار بود دبیر کل مجمع کشورهای صادر کننده گاز حداکثر در دو دوره 2 ساله انتخاب شوند،‌اما در دو دوره 3 ساله باشد که بعید می دانم این پیشنهاد به اجماع برسد. همچنین 12 کشور عضو ناظر درخواست برای عضویت اصلی در مجمع کشورهای صادرکننده گاز دارند که بعد از احراز شرایط ،‌عضویت آنها رسمی می‌شود.وی بیان داشت: تصمیم های مجمع کشورهای صادرکننده در بازار انرژی اثر دارد.
وزیر نفت با بیان این که مجمع کشورهای صادرکننده گاز همان اوپک گازی هستند،‌گفت: بخش مهمی از ذخایر گاز دنیا در اختیار این کشورها مانند روسیه،‌ایران و قطر قرار دارد و تصمیمات این کشورها در تجارت گاز اثر دارد.
وزیر نفت به تحریمهای ظالمانه در مورد نفت و گاز ایران اشاره کرد و گفت: راهکارهایی برای مقابله با تحریمها در نظر می گیریم که با این اقدامات نمی‌خواهیم خود را محدود کنیم.وزیر نفت با اشاره به برگزاری اجلاس مجمع کشورهای صادرکننده گاز در تهران گفت: این حضور اثبات می‌کند که ایران در زمینه صادرات گاز نقش آفرین استو در تصمیمات بین المللی انرژی اثرگذار است.پاک نژاد با اشاره به دیپلماسی دولت 14 گفت: ایران با حضور در مجمع کشورهیا صادرکننده گاز می خواهد اثرگذار و نقش آفرین باشد.وی در مورد سوالی که ایران با صادرات 2 درصدی گاز چه نقشی در این بازار دارد،‌گفت: تا آخر سال قراردادهایی در زمینه توسعه تولید گاز از جمله فشار افزایی مخازن برقرار می‌شود و امکان افزایش تولید و صادرات گاز را هم فراهم می‌کند.وزیر نفت بیان داشت: کارشناسان و مهندسان ایرانی با تکنولوژی و توان خود می‌خواهند محدودیتهای تحریم را بر طرف کنند و راهکارهایی را دنبال می‌کنند که مردم نگران نباشند.وزیر نفت این را هم تاکید کرد که اجلاس مجمع کشورهیا صادر کننده نفت در تهران،‌ تلاش دارد گفتگوها بین کشورها افزایش یابدو این کشورها بتوانند در بازار انرژی نقش آفرین باشند.
منبع خبر: خبرگزاری فارس

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا