رشد 10 درصدی درآمد عملیاتی “آریا”

به گزارش بورس امروز، شرکت پلیمر آریا ساسول در دوره یکماهه شهریور ۱۴۰۳ توانست درآمدی 41 هزار و 633 میلیارد و 16 میلیون ریالی را کسب کند. درآمد عملیاتی این شرکت در مرداد ۱۴۰۳، 37 هزار و 778 میلیارد و 193 میلیون ریال بود.
بر همین اساس درآمد عملیاتی این شرکت در دوره یکماهه شهریور ۱۴۰۳ نسبت به دوره یکماهه مرداد۱۴۰۳ با رشد 10 درصدی همراه شد.
درآمد عملیاتی این شرکت در شهریور ۱۴۰۲، 28 هزار و 496 میلیارد و 694 میلیون ریال بود.
درآمد عملیاتی این شرکت در شهریور سال جاری نسبت به دوره مشابه آن در سال گذشته با رشد 46 درصدی همراه گردید.
از مجموع درآمد عملیاتی شرکت پلیمر آریا ساسول در شهریور سال جاری، 35 درصد به فروش داخلی و 65 درصد به فروش صادراتی محصولات این شرکت اختصاص داشت.
این شرکت در مرداد۱۴۰۳، نیز 42 درصد از مجموع درآمد عملیاتی خود را از فروش داخلی و 58 درصد آن را از فروش صادراتی محصولات خود کسب کرد.
همچنین در شهریور سال گذشته این شرکت 43 درصد از مجموع درآمد عملیاتی خود را از فروش داخلی و 57 درصد از فروش صادراتی محصولات خود به دست آورد.
روند درآمدزایی حاصل از فروش داخلی ” آریا “
شرکت پلیمر آریا ساسول در شهریور ۱۴۰۳ از فروش داخلی محصولات خود درآمدی 14هزار و 784 میلیارد 478 میلیون ریالی را کسب کرد.
درآمد حاصل از فروش داخلی محصولات این شرکت در مرداد ۱۴۰۳، 16 هزار و 10 میلیارد و 189 میلیون ریال بود.
در نتیجه شاهد افت 7 درصدی درآمد فروش داخلی محصولات شرکت پلیمر آریا ساسول در شهریور ۱۴۰۳ نسبت به مرداد ۱۴۰۳ بودیم.
سهم درآمد حاصل از فروش داخلی محصولات ” آریا ” از مجموع درآمد عملیاتی آن در شهریور سال گذشته، 12 هزار و 355 میلیارد و 885 میلیون ریال بود.
در نتیجه درآمد حاصل از فروش داخلی محصولات این شرکت در شهریور ۱۴۰۳ نسبت به شهریور سال گذشته با رشد 19 درصدی همراه گردید.
روند درآمدزایی حاصل از فروش صادراتی ” آریا “
شرکت پلیمر آریا ساسول در مرداد ۱۴۰۳ توانست از فروش صادراتی محصولات خود درآمد ، 21 هزار و 768 میلیارد و 4 میلیون ریالی داشته باشد.
درآمد حاصل از فروش صادراتی محصولات این شرکت با رشد 23 درصدی در شهریور ۱۴۰۳ نسبت به مرداد ۱۴۰۳ به 26 هزار و 848 میلیارد و 538 میلیون ریال افزایش یافت.
همچنین درآمد ” آریا” از فروش صادراتی محصولات خود در شهریور 1402، برابر با 16 هزار و 140 میلیارد و 809 میلیون ریال بود.
در نتیجه شاهد رشد 66 درصدی درآمد فروش صادراتی این شرکت در شهریور سال جاری نسبت به شهریور 1402، بودیم.
روند تولید ” آریا “
مجموع حجم تولید محصولات شرکت پلیمر آریا ساسول در شهریور ۱۴۰۳، 165 هزار و 553 تن در سامانه کدال درج گردید.
در مرداد ۱۴۰۳ نیز مجموع حجم تولیدات این شرکت 166 هزار و 408 تن بود.
همچنین مجموع حجم تولیدات ” آریا ” در دوره یکماهه شهریور ۱۴۰۲ برابر 167 هزار و 671 تن بود.
در نتیجه شاهد افت یک درصدی حجم تولیدات این شرکت در شهریور ۱۴۰۳ نسبت به دوره مشابه آن در سال گذشته بودیم.
روند فروش محصولات
این شرکت در شهریور ۱۴۰۳، 65 درصد از مجموع محصولات تولید شده خود را به فروش رساند.
همچنین درمرداد ۱۴۰۳، نیز 57 درصد از مجموع محصولات تولید شده این شرکت به فروش رسید.
مجموع حجم فروش محصولات شرکت مذکور در شهریور ۱۴۰۳، 108 هزار و 300 تن در کدال درج گردید.
درحالیکه مجموع حجم فروش محصولات تولیدی شرکت در مرداد ۱۴۰۳، 96 هزار و 203 تن بود.
بر این اساس مجموع حجم فروش محصولات شرکت پلیمر آریا ساسول در شهریور ۱۴۰۳ نسبت به مرداد ۱۴۰۳ با رشد 12 درصدی روبرو شد.
در شهریور ۱۴۰۲، 63 درصد از مجموع حجم تولیدات این شرکت معادل با 106 هزار و 734 تن به فروش رسید.
در نتیجه مجموع حجم فروش محصولات این شرکت در شهریور ۱۴۰۳ نسبت به دوره مشابه آن در سال گذشته با رشد یک درصدی همراه شد.
منبع: کدال





