بازارهای موازیمسکن

تحویل بیش از ۵۰۰ واحد مسکن ملی پردیس با مشارکت مردم تا دو ماه آینده

به گزارش بورس امروز؛ خلیل محبت‌خواه مدیرعامل شرکت عمران شهر پردیس بیان داشت: فعالیت شرکت عمران شهر جدید پردیس بر روی تکمیل واحدهای مسکن مهر در استان است و در کنار آن ۲ هزار و ۴۳ واحد مسکونی در قالب مسکن ملی از سال ۱۳۹۸ در پردیس آغاز شده و در حال ساخت است.

به گفته وی میانگین پیشرفت فیزیکی بیش از ۲ هزار واحد نهضت ملی مسکن ۶۰ درصد است و در تلاش هستیم تا این تعداد واحد مسکونی را تکمیل کرده و در مشارکت مردم با تأمین آورده تحویل متقاضیان دهیم.

محبت‌خواه با بیان اینکه به‌دلیل توپوگرافی منطقه کار ساخت واحدهای نهضت ملی مسکن در پردیس طولانی شده‌است گفت: هم اکنون ۱۸ پیمانکار در حال ساخت این واحدها هستند.

وی گفت: شرکت عمران شهر جدید پردیس آمادگی دارد تا در صورت تأمین زیرساخت‌های آب، برق و گاز، ۵۰۰ واحد مسکونی نهضت ملی و ۳ هزار واحد مسکن مهر را در خردادماه تکمیل کرده و تحویل متقاضیان دهیم.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا